Diverse nyheder

Alt det kan du opleve i Midtjyllands perle – Vejle

Med sine ca. 56.000 indbyggere er Vejle Danmarks 9. største by. Den ligger strategisk godt placeret midt i Jylland med god infrastruktur og en fantastisk smuk beliggenhed ned til den berømte Vejle Fjord. Læs meget mere om hvad Vejle by og omegn har at tilbyde i de næste afsnit.

Historiske Vejle

Vejle menes at kunne dateres tilbage til år 1256, hvor den første gang nævnes som købstad. Hvis du er historisk interesseret, kan du være heldig at finde gode deals i Vejle på entré til bl.a. Vejle Kulturhistoriske museum. Af andre væsentlige historiske elementer, der bør nævnes i og omkring Vejle er Jelling Monumenterne, Egtved pigens grav og den forhistoriske Hærvej, hvor der stadig én gang om året gås Hærvejsmarch.

Wellness tæt på Vejle

Særligt kendt i hele Danmark, og måske også i flere af vores nabolande, er det ikoniske kursted Vejle Fjord. Her finder du et stort og flot hotel med alverdens spabade, saunaer, massage muligheder, gourmet restaurant og naturskønne omgivelser lige ned til fjorden. Engang imellem kan man få fingre i deals i Vejle til brug på et ophold på Vejle Fjord. Et andet, nyere skud på stammen indenfor samme genre, er Comwell Kellers park – der i moderne omgivelser også sætter rammen for den perfekte weekend i forkælelsens tegn.

Trænger du til en lidt mere spændingsfuld weekend i nærheden af Vejle kan du indlogere dig på Munkebjerg hotel og prøve chancen på deres store kasino – ved hvem, måske du har heldet med dig og vinder gode deals.

Restaurantoplevelser i Vejle

Intet besøg i Vejle er komplet uden et besøg på en eller flere af byens lækre restauranter og caféer. Du kan finde mad fra stort set alle hjørner i et væld af prisklasser. Hvis du laver lidt research, inden du tager ud, kan du også tit og ofte finde gode deals på spisesteder i Vejle, så du kan mæske dig i lækkerier til spotpriser. Husk at penge sparret er penge tjent.

Smuk arkitektur

Udover alle ovenstående seværdigheder, så kan Vejle og bryste sig af en række arkitektoniske perler. Her kan du bl.a. beundre Bølgen, der ligger lige ned til vejret samt Fjorden Hus – byens nyeste ikoniske bygning.

Shopping og andet underholdning

Vejle er en populær handelsby med en lang gågade fyldt med spændende butikker og ikke mindst det store shopping center Bryggen, som blev opført i April 2008. Her kan man finde gode fund og deals til både mænd, kvinder og børn.

Desuden er Vejle Musikteater byens enestående centrum for Musicals, teater, koncerter og andre typer underholdning. Sidst med ikke mindst finder du også et væld af kulturelle muligheder i de gamle, men hyggelige Torvehaller. Vejle er altså en by der byder på stort set alt hvad hjertet måtte begære for både store og små.  Inden du sætter kursen mod byen, så gør dig selv en tjeneste og undersøg på forhånd hvilke gode deals du kan finde i Vejle.