Diverse nyheder

Både gamle og unge hunde har brug for gode senge

Alle skal sove, og især hunden som er et særdeles aktivt dyr, bør have et godt og trygt sted at sove. Det kan give din hunde den bedste søvn og et hyggeligt sted at ligge og slappe af, hvis du køber en dejlig hundemadras eller hundeseng. Der findes nogle forskellige slags hundesenge, og det er svært at sige hvilken er den bedste. Det handler om at kende sin egen hunds vaner, og vælge ud fra hvilken hunderace man er ejer til.

Sikr den gode nattesøvn efter de aktive dage

En god og ergonomisk madras kan være det bedste for hunde som elsker at ligge et blødt sted. Ikke alle hunde foretrækker meget bløde madrasser, og BOB DIAMOND MADRAS er et godt forslag til en hundemadras som kan passe til mange forskellige hunde. Den fås i forskellige størrelser, og består af et lag skummadras og et lag memory foam. Derudover er madrassen skridsikker, og dette kan være en fordel hvis man har en hund som er meget aktiv og har tendens til at springe rundt indenfor. Med en god og ergonomisk madras, sikrer du at din hunds hofter og albuer bliver skånet mest muligt. 

Køb seng allerede når du får hvalp

Det er godt at vænne sin hund til at sove i sin egen seng, allerede fra når den er hvalp. Lær din hund at bruge hundeseng i en ung alder, og undgå at hunden springer op i din sofa, hvis du ikke ønsker dette. Hunden vil selvfølgelig vokse og få brug for en større seng, hvis altså du vælger at købe en hvalpeseng til når hvalpen stadig er spæd. Man kan også sagtens købe en seng i voksen størrelse, så hvalpen har noget at bruge i fremtiden. På denne måde slipper man også for at skulle købe hundeseng flere gange.

Kurv, madras eller tæppe?

Der er mange valgmuligheder når man køber udstyr til hunde, og der er også mange gode valgmuligheder indenfor hundesenge. Man kan typisk vælge imellem en kurv, madras eller et tæppe når man skal finde hundens sovested. Nogle hunde foretrækker at ligge et sted som ikke er for blødt, men som stadig er varmt. Her kan et hyggeligt hundetæppe være et godt forslag, og tæppet er også godt til hvis din hund kan lide vand. Find et hundetæppe som kan opsuge vandet efter i kommer hjem fra strandtur eller tur i regnen. Kurve er rigtig gode til hunde som er glade for at have en lille hule at putte sig i om natten, og madrasser kan være gode til tungere hunde eller hunde som blot har brug for at få skånet kroppen lidt ekstra. Prøv dig ad med at finde ud af om din hund helst vil sove på tæppe, i kurv eller på madras, og sikr den gode nattesøvn for din bedste dyreven.