Diverse nyheder

Besparelser at finde uden at skifte EU-land

Hvordan skal du nogensinde kunne få din økonomi til at hænge sammen? Plusserne på kontoen er umulige at finde frem. Det ender som oftest med, at den sidste uge er uden sociale arrangementer og en kost udelukkende baseret på kedelige rugbrødsmadder.

Organiser din økonomi bedre, så du ikke skal bide i det sure æble, når måneden er ved at være slut. Det er kun Mette Frederiksen, der vil hævde, at rugbrødsmadder indeholder diversitet nok i kosten til at tilfredsstille kostpyramiden og din appetit.

Først skal du finde problemets rod. Ofte er det de faste månedlige udgifter, der simpelthen er for høje. Læs med her.

Gå forsikringerne efter

Din bilforsikring, hvor meget betaler du for den? Din indboforsikring. Din ulykkesforsikring. Din husforsikring. Det er meget typisk i Danmark, at vi vælger at samle alle vores forsikringer hos et firma, hvorfra vi henter et godt tilbud.

Det er dog ikke altid den bedste og billigste mulighed, nærmere den letteste mulighed. Forsikringerne er altid et godt sted at starte, når der skal bespares. Et skift af din husforsikring er ikke nødvendig for at du kan opnå en besparelse. Hos flere forsikringsselskaber vil du have mulighed for blot at justere, hvor dyr din betaling skal være alt efter hvor meget de skal dække.

En anden fast månedlig udgift er a-kasse og fagforening. Hvorfor er du medlem af den a-kasse og fagforening, du er? Sjældent er det grundet priserne.

lincoln

Streaming-, musik- og fitnessabonnement

Flere månedlige udgifter. Dine mange abonnementer kan skiftes eller helt afmeldes.

Hvor ofte kommer du i fitness? Og er er der nogen årsag til, at du har et guld-abonnement. Skru ned for abonnementer du ikke bruger. Vær i stedet realistisk. For du så meget ud af dit fitnessabonnement, som du ikke kunne få på en løbetur? Hvis svaret er ja, så behold abonnement, men led efter et billigere sted at træne.

Streaming og musikabonnementer vil du ofte kunne få billigere ved at ringe til dit mobilselskab og høre, om de har nogle aftaler. Du kan også skifte mobilabonnementet i en og samme bevægelse, hvis de ikke har aftaler med musik- og streamingtjenester.

Der er også mulighed for at gå sammen flere personer om samme abonnement i familien. Det kræver måske bare lidt overtalelsesevner.

Den frie bevægelighed

Til sidst er der selvfølgelig muligheden for, at du tager dit online hjemmearbejde og flytter bopæl. Den frie bevægelighed i EU lader dig lande, lige hvor du lyster. Og der er rig mulighed for at finde et land, hvor du har råd til dumme udgifter uden at øge din indkomst. Tag dog det in mente, at skifter du adresse til et andet land i EU udelukkende for at spare penge, bliver opholdet måske ikke det sjoveste. Ofte er det andre hensyn, der lader dig søge mod et ophold i udlandet. Men chancen er, hvis det lyder interessant.