Diverse nyheder

Bliv klar til efteråret: Opdatér garderoben

Når årstiderne skifter, markerer vi det gerne med at rydde ud i skabene, finde vinterjakkerne frem og købe nyt tøj, hvis der er behov for det. Det er altid skønt at føle sig velforberedt til den kommende årstid, og du kan læse videre her, hvis du gerne vil have nogle ideer til, hvordan du kan føle dig efterårsklar.

Ryd op i tøjskabet

En god oprydning er ikke kun at sortere tøjet – det er at tage det hele ud og finde klud og sæbevand frem og få tørret alle hylder af. Selvfølgelig er det ikke noget, som er nødvendig at gøre ofte, men hvis du alligevel rydder op i skabet, er det meget belejligt at få tørret hylderne af og lavet orden samtidig. De fleste af os får hurtigt rodet skabet til, og hvis det ikke er tilfældet for dig, må du være en af de få, det sker for.

Mangler du efterårstøj?

Det er vigtigt at have noget tøj, som vi kan holde varmen i, når vejret bliver koldere. Hvis du mangler tøj til efteråret, er det en god idé at begynde at shoppe i sensommeren, så vejret ikke pludselig skifter og det kommer bag på dig, og du står i en situation, hvor du ikke har de varme jakker fremme.

Du ved selv hvad din stil er, men sweatre og varme trøjer går man aldrig galt i byen med til efteråret. Skjorter og strikveste er også in for tiden, og det kan du også nemt holde varmen i, når efterårskulden melder sig. Hvis du er frisk kan du forsøge dig med hjemmestrikkede veste og sweatre.

Find fine støvler til efteråret

De fleste er tilhængere af sneakers, men en flot støvle kan også noget, og især når vejret bliver køligere. Det er både praktisk og stilet med et par fine støvler til kvinder af for eksempel læder eller ruskind. Der findes heldigvis mange forskellige typer af støvler, og de fleste er tidløse, specielt taget i betragtning af, at Danmark er et land, hvor efterårs- og vinterperioderne varer det meste af året.

På den måder er et par lækre støvler en god investering, da du formentlig kan bruge dem i mange sæsoner frem. På sigt kan det også være, at du gerne vil investere i mere end et par, og måske endda i forskellige farver. Ellers er sorte eller brune støvler altid et hit, som kan passe til nærmest alle outfits.