Online

Danskerne nyder deres egne spa

De seneste års varme somre gør, at danskerne i højere grad vil blive i landet og nyde månederne med de mange solskinstimer. Blandt andet køber danskerne oppustelige pools og udespaer som aldrig før set. Særligt i villakvarterne bugner det med disse luksuriøse og dog interimistiske spabad, for det er ikke de store tilbygningerne danskerne er interesseret i, men derimod den billigere løsning i form af et billig udendørs spa

Oppusteligt frem for den store tilbygning

Denne fremgang i billige oppustelige udespa, gør det muligt for haveejerne at erhverve sig et spa uden at skulle bygge, støbe og investere en masse tid og penge. Og netop det er en populær detalje, for nu bliver spaen til allemandseje frem for en vare, der primært er tilegnet den økonomiske elite, som det tidligere har været. Ikke nok med, at det er lettere for den almene dansker at sætte arrangementet i værks, så er der også mange penge at spare, da denne kan fås i et alment byggemarked eller købes online, blandt andet på oppusteligudespa.dk, hvor de sælges til priser der er særdeles overskuelige for den gennemsnitlige danske lønning.

Det ses også som en mulighed for de familier, hvor økonomien ikke er den største, at købe et billig udendørs spa til haven, for at give børnene en mulighed for at lege i disse om dagen i den varme sol. De lune aftener i sommermånederne, efter børnene er blevet puttet i seng, kan så bruges på forkælelse til de voksne i husstanden. På den måde bliver sommerferien i Danmark god for både børn og voksne.

Gør din egen have til en oplevelse i sommerens måneder

Der er dog mange måder at gøre haven til en fest for børn og barnlige sjæle, når temperaturen lægger op til shorts, t-shorts og badetøj. Det er ikke kun et billig udendørs udespa, der lægger op til leg og sjove stunder i sommervarmen. Sprinkleren er også en fin investering, hvis der kræves nedkøling på hjemmefronten, og den dur perfekt til vanding af både børn og blomster.

Vand er generelt et godt redskab til sommerferiens mange stunder, og derfor er vandpistoler selvfølgelig værd at overveje. Derudover er det en fantastisk årstid, hvis man står og skal plante blomster eller bygge sig en køkkenhave. Det kan give både børn og voksne et godt billede af, hvor maden kommer fra, og giver familien et fælles projekt. Derudover er der efterfølgende penge at spare hvert år, når køkkenhaven begynder at spire.

Tilføj krukker med blomster til terrassen, find nye havemøbler fra forskellige genbrugsbutikker og brug tid på at gøre haven særlig, så den passer lige til din families stil. Det anbefales også at købe en terrassevarmer, så de lange sommeraftener kan nydes, selvom solen går ned og tager varmen med. Disse aftener kan også nydes ekstra meget, hvis man køber nogle forskellige lyskæder, der skaber en hyggelig stemning, mens man sidder der i tæppernes varme og hyggeligt selskab.

Læs mere på https://jyllands-posten.dk/livsstil/familiesundhed/sundhed/ECE5091564/Spa-i-haven-hitter-blandt-danskerne/