Online

Der findes nu en online jobportal for studerende over 18

Er du fyldt 18, studerende og søger et job, så er det her den perfekte artikel for dig. For mange er statens uddannelsesstøtte (i normal tale kendt som SU) ikke nok til at få det hele til at køre rundt økonomisk, og et studiejob bliver derfor næsten en nødvendighed.

Lige præcis på grund af et studiejobs nødvendighed, er der rigtig mange unge jobsøgende på markedet, og der er derfor rift om jobsene. Nogen er heldige at kende nogen som kender nogen, andre aflevere deres uopfordrede jobansøgninger i butikker og håber på det bedste.

Men kunne det ikke være rart hvis man kunne søge jobs direkte fra sin computer? Blot taste nogle oplysninger ind i en ansøgningsskabelon og sende det ud i den virtuelle verden og håbe på et opkald fra en virksomhed der finder ens ansøgning interessant? Det kunne da være meget rart. Endnu rarere hvis det var muligt.
Og det er det!

En studieportal, der giver dig adgang til hele Danmark

Som ordet ’portal’ indebære, tilbyder den dig jobmuligheder over hele landet. Du kan trykke ind direkte på kortet og derfra begrænse eller udvide din jobsøgning efter behov. Men det gælder om at være hurtig.

Som tidligere nævnt er der rift om jobsene, og endnu mere når du søger et studiejob over 18 år. De fleste virksomheder foretrækker nemlig at ansætte unge under 18 år, da de endnu ikke er gamle nok til at modtage såkaldt ’voksenløn’. Unge under 18 år er altså billigere arbejdskræft.

At finde et job i din aldersgruppe er altså sværere end som så, så det gælder om at gribe fat i de muligheder der bliver givet til dig.

Ansøg uden overhovedet at løfte dig fra sofaen

Søger du via en studieportal, kan du ansøge direkte fra din computer. Det eneste det kræver er at du ejer en computer og har adgang til internettet. Vedlægger du dit telefonnummer i din jobansøgning, ringer de til dig når de vil have dig til jobsamtale.

Når du ansøger via en studieportal, kan du også få ansøgt til mange jobs på en gang og derved udvide dine chancer for at blive accepteret af en eventuelt fremtidig chef.

Det er trodsalt lidt hurtigere at sende en masse mails afsted, end det er at søge jobs på den gammeldags manér og gå fra butik til butik og aflevere din generiske jobansøgning.