Diverse nyheder

Derfor er lingeri en god ide

Hvad tænker du på når du hører ordet lingeri? Lad os sige at et hyppigt forekommende svar vil være undertøj, men lad os være ærlige, det er så meget mere – det er det specielle, der giver det ekstra kick og får dig til at føle dig som noget helt specielt.

Under normale omstændigheder vil de varer, der falder under betegnelsen lingeri, være i en helt anden kvalitet og prisklasse, end det vi kan betegne som almindeligt undertøj, og dermed vil det også give en helt anden effekt, når du har det på. Umiddelbart vil der også være en del flere forskellige størrelser, du kan vælge og vrage imellem, når vi siger lingeri, og derfor er det også noget nemmere at finde lige præcis det, der passer dig til perfektion.

Og det behøver ikke være noget, der pinedød lægger op til den frække aften, fordi det er sådan, at lingeri findes i mange forskellige udgaver, hvor en del af dem faktisk er af den sporty slags.

Det siges, at klæder skaber folk, og specielt når det kommer til undertøj og lingeri, fordi du får en helt anden følelse, en helt anden positur og selvtillid, når du har det godt og føler dig smuk.

Du kan sagtens komme til at føle dig sexet

Indrømmet – lingeri forbindes ofte med erotiske eskapader, og hvis det er det du sigter efter, så kan det sagtens lade sig gøre at imødekomme det ønske, og hvis du ifører dig sådan et sæt, så er der nærmest automatisk romantik i luften.

Tænk på at det sagtens kan gemmes under et helt normalt sæt tøj, hvis du vil bruge det som en overraskelse, og hvilken mand ville sige nej til det, når det kom til hans kendskab.

Overvej muligheden af at tage sådan et sæt på under en kjole hvis I for eksempel skal til fest, hvor din partner så får syn for sagen når kjolen kommer af.

Det findes faktisk også til mænd, så glem alt om tanken om at det kun er noget der er forbeholdt kvinder, den lækre kvalitet og velvære kommer til begge køn, hvis du kigger godt efter, så skal du nok kunne finde noget til begge parter.

Eller giv det som en gave, den vil være en succes i alle tilfælde, og hvem ved – det kan være det sætter gang i noget, som ellers ikke ville være sket, og glæde jer begge.