Diverse nyheder

Derfor skal du bruge træpiller og pillefyr

Før du skal læse mere om træpillerne og deres gode og funktionelle egenskaber, så er det en god idé, at du lige får styr på, hvorfor du skal vælge et pillefyr. Først og fremmest så er pillefyret den billigste løsning, når det gælder valget af varmekilde. Det skyldes, at træpillerne er væsentligt billigere end olie og el. Samtidig med det, så kommer du med et pillefyr og træpiller ikke til at betale Co2 udgifter. Det betyder så også, at du med et pillefyr vil opleve, at træpillerne næsten bliver helt forbrændt, og du vil derfor ikke efterlade meget rest materiale, og det betyder derfor også, at du forurener mindre. Det er pyrolytisk forbrænding, da de gasser, som udvikler sig under forbrændingen, bliver brændt af.

Sådan fungere træpiller – det miljørigtige valg

Derfor er et pillefyr et godt valg, men hvad er så godt ved træpillerne? Træpiller er et Co2 neutralt brændstof og er derfor det miljørigtige valg. Dette er din vej som forbruger mod den grønne omstilling. Tænker du så over, hvordan træpiller er lavet? De er lavet af sammenpresset træ og træspåner og i realiteten kan alle træsorter bruges. Det er dog oftest sorter som gran, fyr og bøg der bruges. Udover at det spare på økonomien, så spare træpillerne også på miljøet. Det er nemlig et Co2 neutralt materiale. Det vil sige de bidrager positivt til den grønne omstilling, det bæredygtige og miljørigtige valg. Pillerne afgiver nøjagtig den mængde Co2, som træet oprindeligt har optaget i skoven. Træpiller er derfor det miljørigtige valg i forhold til fossile brændstoffer som olie, gas og kul.

Her finder du kvalitets træpiller

Derfor er træpiller valget for dig der gerne vil træffe den miljørigtige beslutning og samtidig med det, så er det også valget for dig der gerne vil varme hjemmet op uden at brænde pengene af. find træpiller her og vær sikker på, at du får træpiller af god kvalitet og som overholder, hvad de lover. På den måde er du sikker på, at du hele vejen igennem har truffet de rigtige beslutninger og købt de rigtige materialer. Du kan også på siden læse meget mere om fordelene ved træpiller.