EU

Det bliver fortsat nemmere at være elbilsejer i EU

Interessen for elbiler er i 2020 fortsat stigende. Det er da også en stor fordel for planetens klima, at folk har eldrevne biler. Har man en elbil, skal man naturligvis vide, hvor der er en ladestander, og man skal have en tæt på hjemmet. For nogle, især folk der ikke bor i større byer, har det måske virket upraktisk at være afhængig af ladestander. Det kan have afholdt mange fra at investere i en elbil, selvom vi alle ved, at det er langt mere miljørigtigt alternativ til benzinbilen. Heldigvis arbejder EU fortsat sammen for at få mange flere ladestandere i hele Europa. Elbilerne er den mest bæredygtige ting, bilmarkedet kan byde på. Det er en meget vigtig ting at investere i, hvilket EU ved.

EU vedtager 2025 plan

På verdensplan er der allerede over 1 million ladestandere. EU går fortsat forrest med at vise, at eldrevne biler er fremtiden. I EU har man nemlig vedtaget en fælles plan, der skal sikre, at der kommer yderligere en million af ladestandere til elbiler i hele Europa inden 2025. Hvis man går og er i tvivl om, hvorvidt man skal have elbil, kan man altså godt være sikker på, at vi går en mere elbilvenlig fremtid i møde. Denne EU-lov vil nemlig naturligvis også præge Danmarks positivt. Man skønner, at der fra nu af vil komme en stor stigning af salget af elbiler. Tingene hænger naturligvis sammen, da man gerne vil investere mere i ladestandere, jo større efterspørgslen på elbilerne er. Det er derfor rigtig godt, at EU har vedtaget planen, så alle potentielle private elbilsejere og investorerne kan føle sig mere sikre. Men udviklingen taler også for sig selv. I 2015 var der 1 million elbiler på vejene. I 2019 var der over 7 millioner. Her i Danmark har regeringen vedtaget en plan om, at man vil have, at der er 500.000 elbiler på de danske veje inden 2030. Når man nu har vedtaget planen om en million nye ladestandere i Europa, skubbes den danske regerings plan allerede godt i gang.

Få ladestander til privat bolig eller erhverv

Hvis du har en elbil, kan du nemt få din egen ladestander der, hvor det er mest praktisk for dig. Det er nemlig allermest bekvemt at kunne oplade sin elbil om natten lige uden for ens hus, så man er klar om morgen til at køre afsted på arbejde. For mange erhverv vil det også være en god idé at få ladestandere ved arbejdspladsen, når nu man ved, at der vil komme flere elbilsejere generelt. Det er en god ting at tilbyde medarbejdere mulighed for at oplade deres elbiler lige ved arbejdspladsen. Det giver mere arbejdsincitament og mere tid til medarbejderen. Desuden er det et godt signal for alle virksomheder at sende det rigtige signal om, at man vil følge med den bæredygtige udvikling ved at få en ladestander. Find el-installatør og hør mere om opsætningen.

Write A Comment