Diverse nyheder

Dét siger dine smykker om dig

Man kan sige meget om en kvinde ud fra hendes valg af smykker. Du er sikkert bevidst om, hvad du gerne vil udstråle. Men ved du godt, man faktisk kan sige meget om, hvilken type person du er, baseret på den stil du foretrækker dine smykker i?

Ringen udtrykker din livsfilosofi

Ringe er meget populære, og det er ikke så mærkeligt. De er ikke for dominerende, men kan samtidig udtrykke rigtig meget personlighed, når de pryder dine fingre. Hvad fortæller din ring egentlig om dig?

  • Den klassiske diamantring: Denne ring vidner om en smag for tidløs mode. Du er ikke specielt optaget af de helt store trends, men derimod foretrækker du at gå med god kvalitet og smukke ting, der aldrig forsvinder fra modebilledet. Du har ikke behov for at skille dig ud, men hviler i dig selv. Det vil sige, at du ved, hvem du er, og at du er god nok lige præcis sådan.
  • Den robuste sølvring uden sten: Denne type drager tankerne tilbage mod vores vikingeforfædre, og det passer faktisk rigtig god til dig! Du har ben i næsen, og det hele behøver ikke altid at være så pænt. For dig er det ikke noget problem at gå uden for døren uden makeup eller høje hæle – du er rå, kølig, og du ved det.
  • Store farvede sten og matte farver: Du har ikke behov for at udstråle rigdom eller ekstravagance. Du er en fri sjæl med bohemeblod i årene, og du har muligvis også en lille tro på, at stenen i din ring beskytter dig på livets vej. Du er ikke bange for at mikse farver, og du tror på, at kærligheden vil sejre i sidste ende.

Din halskæde fortæller, hvad du har på hjerte

Halskæden er det smykke, der befinder sig tættest på vores hjerter, og derfor kan den fortælle meget om, hvad vi føler og tror på. Du går måske ikke med halskæder hver dag, men du har sikkert et par stykker i skuffen, som du sværger til. Dette fortæller de om dig:

  • Navnehalskæden: Carrie havde den, og du har den måske også. Det, at du bærer dit navn om halsen, viser, at du er god til at huske dig selv og mærke efter. Det er en af dine helt store styrker, at du ved, hvem du er, og hvad du ønsker dig af livet. Du er stærk og loyal, for du ved, at man altid skal stå fast på det, man tror på.
  • Hjertehalskæden: Du tror på kærligheden, og du har en indgående lyst til at hjælpe andre. Din godhed og dit smittende humør kan altid redde dine venners dage, og du mener, at livet skal deles, før det er værd at leve.
  • Perlehalskæden: Du er en drømmer, og du kan bruge mange timer på at tænke dig tilbage til eventyrenes tid. Du har en god sans for det æstetiske, og du holder af at fordybe dig i ting – både kunst, bøger og musik. Din kreativitet kan åbne store muligheder for dig i livet, for den er helt unik.