Online

En hurtig webshop er et krav hos både kunder og Google

Der er ikke meget ved at have et solidt forretningskoncept og skarpe priser, hvis ikke din webshop tilgodeser kravene hos både forbrugere og Google. Det er afgørende, at du som virksomhedsejer forholder dig til hastighedsoptimering, når du vil have den bedste virksomhedsdrift, tilfredsstille dine kunder og opnå synlighed på nettet.

Uanset hvilken type virksomhed du har, er din hjemmeside dit mest effektive redskab til at optimere dine salgsmuligheder samt tiltrække nye kunder.

Hvad er hastighedsoptimering?

Hastighedsoptimering er en aktivitet, som retter sig mod at gøre din webshop effektiv, hurtig og synlig. Disse parametre spiller en stor rolle, når det kommer til at skabe de bedste betingelser for salg og tiltrække samt fastholde kunder.

Du kan optimere hastigheden på din hjemmeside på flere niveauer. Det gælder alt lige fra opsætning af website til valg af billeder og omfang af tekst på de forskellige undersider.

Det kræver teknisk indblik at optimere hastigheden på en hjemmeside. Det vil for de fleste både små og store virksomheder være nødvendigt at alliere sig med et firma, som specialiserer sig i SEO, og som kan give den mest kompetente rådgivning.

Hvilken betydning har det at have en hurtig webshop?

I vores digitale samfund foregår køb og salg på nettet. Forbrugernes adfærd stiller krav til dig som virksomhedsejer med en webshop. Din hjemmeside skal leve op til de behov og forventninger, som kunder og potentielle kunder har.

Det drejer sig om effektivitet, simpelhed og fleksibilitet. Har du mange store filer på din hjemmeside, kan det sænke hastigheden. Dette kan gøre, at det tager ekstra tid for en potentiel kunde at klikke sig ind på én af undersiderne i din webshop. Hvis der går for lang tid, kan du risikere at miste kunden, der i stedet vil finde en mere effektiv webside at gøre sine køb hos. Besøgstid er et vigtigt element, når det handler om at tiltrække og fastholde kunder. Des mere smidig og effektiv din hjemmeside er, des større er sandsynligheden for, at kunder bruger tid på at gå på opdagelse i dit varesortiment og beslutte sig for køb.

En hurtig webshop har også betydning overfor Google. Søgemaskinen ranker webshops i forhold til effektivitet. Har du en langsom hjemmeside, vil du derfor få en lavere synlighed på søgemaskinen.

Når en kunde søger på en vare på Google, vil kunden få vist de webshops, som passer til Googles søgekriterier.

Få professionel hjælp og rådgivning til hastighedsoptimering

Som virksomhedsejer har du nok at forholde dig til med dine varer, pleje dine kunder og vedligeholde samarbejdet med dine leverandører. Det vil tage betydningsfulde ressourcer, hvis du selv skulle klare arbejdet med at optimere hastigheden på din webshop.

Med professionel hjælp til opgaven får du en personlig løsning, hvor der tages udgangspunkt i din webshop. Du får rådgivning og vejledning til at igangsætte de tiltag, som SEO-specialisterne vurderer, er nødvendige for at forbedre din hjemmeside.

Med professionel hjælp sparer du tid og energi, som du i stedet kan bruge på dine kerneopgaver, samtidig med at du får den mest kompetente vejledning til hastighedsoptimering af din webshop.