Europa

Europas 5 mest spændende hovedstæder

Leder du efter en dejlig feriedestination i Europa? Europa har så mange dejlige fantastiske byer at byde på – og især hovedstæderne er fuldstændig magiske. Vi skal altså udnytte, at vi har så let adgang til at holde ferie i smukke Europa, og derfor får du her 5 bud på en spændende hovedstad i Europa, som bestemt er et besøg eller flere værd.

Paris

Paris er nok en af de mest berømte hovedstæder i Europa, og det er nok de færreste, som ikke har set en film eller på anden vis hørt om Paris.

Det er kærlighedens og romantikkens by, og det er bestemt ikke uden grund. Denne franske hovedstad er nemlig fyldt til randen med smukke bygninger og områder, og så skal man være meget uheldig, hvis man ikke på et tidspunkt går forbi en hyggelig cafe, hvor man kan nyde en lækker og sprød croissant.

Rom

Hvis man er til romantik, men også gerne vil have mere historie med i billedet, skal man helt klar tage et smut til den italienske hovedstad, Rom. For udover at det er en smuk by, hvor man også kan få en romantisk rejse, så er byen fyldt med kultur og historie fra Romerriget, som er meget spændende at se tilbage på.

Du kan eksempelvis opleve det gamle amfiteater, Colosseum, og så kan du også gå en tur i den gamle bydel, Forum Romanum, som også trækker en tilbage til en helt anden tid.

Berlin

Hvis du er til historie og spændende byliv, kan det også være, at du skal kigge nærmere på den tyske hovedstad, Berlin. Denne by er især spændende at komme til, hvis man er ung og interesserer sig for historie.

Her er det især Berlinmurens fald, som danner fokus om en meget spændende historie, som de fleste nok kender lidt til i forvejen. Derudover er der også et super fedt kultur- og natteliv, som bestemt er værd at opleve, hvis man er til den slags.

London

Et andet sted, som også byder på en masse kultur, historie og smuk arkitektur, er Englands hovedstad, London. I denne by er der utallige smukke bygninger og museer, man kan besøge, og så kan man ovenikøbet også få talt en helt masse engelsk, hvilket også er meget godt.

Fordelen ved London er, at der faktisk tit er nogle billige flybilletter dertil, så du har faktisk god mulighed for at opleve denne spændende by – også selvom det umiddelbart virker langt væk.

København

Der er selvfølgelig en masse dejlige hovedstæder i Europa, som både byder på spændende historie og kulturliv, men der er nu intet der slår vores kære lille Danmarks egen hovedstad, nemlig København.

Denne by kan nok gøre de fleste danskere stolte af at komme som et lille land som Danmark, så hvis man ikke allerede har udforsket denne by og set alle de mange, flotte slotte, museer og hyggelige parket, så er det helt sikkert noget, man skal have gjort!

Write A Comment