Diverse nyheder

Få et flot og hyggeligt hjemmekontor

Uanset om man bruger mange timer på at arbejde i hjemmekontoret, eller om det er mere til husbehov i forhold til regnskab og forskellige hobbyarrangementer, er det skønt med et flot hjemmekontor, der også har et personligt præg. Læs videre her og få nogle ideer til, hvordan du indretter dit hjemmekontor.

Personlig opslagstavle

Der er mange måder at gøre et kontor personligt på. En idé kan være at investere i en opslagstavle, som kan rumme hyggelige billeder, tegninger fra børnene, eller hvad du ellers synes er hyggeligt at omgive dig med. En opslagstavle er også smart, da det er en god måde at holde styr på forskellige papirer og lignende. Du kan indrette med opslagstavler lige som det passer dig. Måske er du til den gammeldags opslagstavle med tegnestifter, eller måske er du mere til en moderne whiteboardopslagstavle, som du også kan skrive på.

børn

Planter

Alle rum i huset har brug for planter af flere grunde: det giver godt indeklima, men det gør det også hyggeligt og hjemligt. Planter er altid en god investering, og det er ikke anderledes for kontoret. Gulvplanter er altid en mulighed, men små blomster på skrivebordet er også en god idé. Det er vigtigt at omgive sig med ting, som gør én godt tilpas, og planter har helt naturligt den effekt på de fleste.

Hylder og orden

Et hjemmekontor kan hurtigt blive et sted, hvor forskellige ting, man ikke ved, hvor man skal gøre af, hober sig op. Af den grund kan det være fint at investere i for eksempel et skab, hylder eller rumdelere, som kan hjælpe dig med at holde orden.

Kuglepinde, notesblokke og andre småting

Vigtigst af alt er selvfølgelig, at kontoret er funktionelt i forhold til det arbejde, du laver derinde. Dog betyder det ikke, at du ikke kan gøre det lidt hyggeligt samtidig. Skal du for eksempel bruge kuglepenne og notesblokke, så køb dem i nogle fine pastelfarver, eller hvad du ellers bryder dig om, for at gøre det mere hyggeligt. Nogle gange er det fint at gøre kontoret lidt hjemligt, nu hvor det også befinder sig i hjemmet.