Diverse nyheder

Få fine negle

Ens negle er en del af kroppen, som nogle gange kan blive overset. Selvfølgelig er der nogle, der går rigtig meget op i at have pæne negle.

Men for mange kan neglene nemt blive noget, som bliver negligeret. Og det er en skam. For pæne negle kan virkelig pifte et outfit op. Eller blot være det festlige ved ens outfit på dagen. Herunder kan du derfor læse om, hvordan du sørger for at få flotte negle.

Husk tapen

Hvis man spørger om, hvordan man får flotte negle, vil mange nok sige med neglelak. Eller flot filede negle. Og det er også rigtigt. Men hvad mange glemmer, er, at for at få flotte negle med neglelak skal man sørge for, at neglelakken holder sig på neglene. De fleste, der bruger neglelak, kan nok nikke genkendende til, at det kan være en kunst i sig selv at undgå neglelak på fingrene. Hvad skal man så gøre ved det problem?

Der er heldigvis en god løsning. Du kan nemlig købe MOYRA LIQUID TAPE online. Og hvad er så det, spørger du måske? Det er en slags tape, der lægges rundt om dine negle og neglebånd. Du skal påføre det, før du tager neglelak på.

negle

Denne slags tape er flydende. Derfor skal den have lidt tid til at tørre, efter du har påført den. Men det drejer sig blot om cirka tre minutter. Herefter kan du trygt tage neglelak på neglene.

Når du er færdig med dette, skal du blot tage tapen af, som sidder rundt om neglene. Så vil du kunne se det positive resultat af din indsats. For så er der nemlig ikke neglelak på dine fingre, men kun på dine negle. Og dermed får du helt perfekte negle med flot neglelak på.

Hvilken neglelak skal du vælge?

Men hvilken neglelak skal du så købe eller tage på? Det afhænger af rigtig mange ting.

Først og fremmest kommer det an på, hvad du selv er til. Nogle er helt vild med festlige farver. Andre foretrækker en neglelak i en mere diskret nuance. Derfor er det godt, at der findes så utroligt mange farver. Så kan du nemlig vælge den farve, der passer lige til dig.

Og selvfølgelig er der ikke nogen grund til blot at have én neglelak. For det kan jo være rart at skifte mellem forskellige farver. Og hvis du kun har en, kan du også hurtigt få brugt det hele af den.

Endelig afhænger valget af farve også af, hvad du har neglelakken på til. Skal du til fest, kan du med fordel vælge en neglelak, der er farverig. Måske endda med glimmer. Men er det til hverdag, kan en diskret neglelak sagtens gøre arbejdet. Og så skal farven på neglelakken selvfølgelig også gerne matche det tøj, som du har på.