Diverse nyheder

Få mere spænding i soveværelset

Et aktivt og spændende sexliv er en vigtig ingrediens i mange forhold. Det at være intime sammen kan være med til at holde gnisten og passionen i forholdet ved lige. Men en aktivt sexliv kan også kræve, at man er lidt eventyrlysten og klar på at prøve nye ting i soveværelset. Ønsker du dig mere spænding i sexlivet, skal du læse med her.

Find inspiration online

Måske har du selv nogle fantasier, du godt kunne tænke dig at udleve, eller måske trænger du til lidt inspiration til, hvordan I kan pifte jeres sexliv op.

Online findes der masser af gode råd, idéer og inspiration til spændende erotiske oplevelser. En hjemmeside som Eroti.dk har rigtig meget at byde på. Her finder du både mange bud på spændende sexlegetøj og en blog, hvor du kan læse både guides, anmeldelser, erotiske noveller og en brevkasse og erotik. Med andre ord finder du alt, hvad du kan behøve for at finde inspiration til nye oplevelser mellem lagenerne.

Besøg eventuelt hjemmesiden sammen med din partner og klik lidt rundt på siden, så I kan snakke om, hvad I kunne tænke jer at prøve. Dette kan give anledning til at få snakket om nogle af jeres ønsker og fantasier.

Prøv sexlegetøj

For rigtig mange mennesker er sexlegetøj en god vej til et mere spændende sexliv. Sexlegetøj findes i en lang række af forskellige afskygninger, hvoraf nogle henvender sig mere til kvinder og andre mere til mænd. Nogle varianter er mest tiltænkt til hyggestunder alene, mens andre også kan nydes af par.

For nogle kan sexlegetøj måske virke grænseoverskridende at prøve, men man kan eventuelt nøjes med at starte stille ud. Skulle man kunne lide oplevelsen, kan man altid herefter prøve sig frem i det store udvalg.

Sexlegetøj til par kan være en god måde at få nye intime oplevelser sammen på. Ofte kan sexlegetøj være medvirkende til at skærpe nydelsen og gøre jeres sexliv endnu bedre og mere spændende. Blandt udvalget af sexlegetøj til par findes bland andet forskellige vibratorer, penisringe, forskellige bondage-udstyr og meget andet. Selvom det hele måske ikke er noget for jer, kan noget af de godt være det. Køb derfor gerne sexlegetøj sammen, så I kan snakke om, hvad I hver især godt kunne tænke jer at prøve.

Husk kommunikationen

Uanset hvilke nye oplevelser, du og din partner kunne tænke jer at få i soveværelset, er god kommunikation altid det vigtigste element i et velfungerende sexliv. Hvis ikke I kan kommunikere om jeres lyster, fantasier og behov, kan sexlivet hurtigt gå hen og blive kedeligt og ensformigt over tid. Har I hver især nogle særlige fantasier, I godt kunne tænke jer at udleve, kan god kommunikation være vejen til, at de rent faktisk bliver udlevet.

Manglen på kommunikation om sex og sexliv er et af de største problemer i parforhold. For nogle kan det være nødvendigt at øve sig i at kommunikere om sine behov og lyster, men får man først gjort det til noget naturligt i et forhold, vil det kunne forbedre sexlivet markant.