Diverse nyheder

Find den helt rigtige familiehund

Drømmer I om at udvide familien og få en hund? En hund er et stort ansvar og der er nogle ting, som I skal være opmærksomme på, inden I anskaffer jer én. Læs med her.

Hvalpe vokser

Det er vel de færreste mennesker, der kan stå for en nuttet hundehvalp. Hvad enten det er af racen Dogue De Bordeaux eller en dansksvenskgårdhund. Hvalpe i alle størrelser har bare en fantastisk nuttetheds-faktor. Men hvalpe har det med at vokse. Derfor bør du og resten af din familie tænke jer godt om, inden I vælger at troppe op i den lokale hundekennel. For det er de færreste, der kan gå derfra igen uden en hund. Undersøg på forhånd, hvilken type hund I er ude efter. Er det en hund, der er god til allergikere? Er det en hund som er god til små børn? Eller er det en hund, der kan gå med de voksne på jagt?

En børnevenlig og aktiv hund

En børnefamilie bliver nødvendigvis nødt til at finde en hund, der er god mod børn. Altså en hund der kan tåle lidt larm og moslen rundt. Det kunne for eksempel være den søde og familievenlige Dogue De Bordeaux (Bordeaux Bulldog). Det er også en forholdsvis stor og aktiv hund. Så den skal røres godt, og det er ikke sikkert, at den passer godt ind i en lille lejlighed i en storby. Ved I allerede, at I ikke er meget hjemme i løbet af dagen, bør det også tages med i overvejelserne. En Dogue De Bordeaux skal måske have adgang til en løbegård eller l haven, når I ikke er hjemme? Der er mange ting, der skal være på plads inden I køber en hund, men hvis I tænker jer godt om, så skal det nok gå.