Diverse nyheder

Firmajulegaver skaber glæde og loyalitet på arbejdspladsen

Vi er ved at nærme os enden på året og dermed også jul. Det betyder, at der skal til at købes julegave til alle dem vi har kære og sætter pris på i løbet af året.

Vis din taknemlighed med julegaver

Det har alle dage bragt glæde både at give og at få julegaver. Gaver kan både være med til at vise sin kærlighed og hengivenhed over for familie og venner, men på arbejdspladsen kan gaver også bruges til at vise sin taknemlighed over for sine medarbejdere. På de fleste arbejdspladser er det normalt, at året er kendetegnet ved op og nedture, travle perioder og rolige perioder, årsafslutninger, møder og selvfølgelig gode stunder med sine kolleger. Som chef kan det derfor være en fordel, hvis man ved årets afslutning viser sin taknemlig ved eksempelvis en firmajulegave.

Gør firmajulegaven personlig

Men vi kender det jo alle sammen… hvad skal der gives? Det kan ikke altid være lige let at finde den rette julegave og når der skal købes firmajulegaver er det ikke normalt at have en ønskeliste ved hånden. Ikke desto mindre kan en firmajulegave sagtens gøres personlig alligevel og det må gerne kunne ses, at man har haft tænkt på modtagerne, når gaven gives.

Det kan derfor være en fordel med en vælg-selv-gaveshop, hvor medarbejderne selv vælger deres julegave ud fra det beløb, der bliver stillet til rådighed. Ved at gøre brug af en vælg-selv firmajulegaveshop sikrer man, at medarbejderen bliver glad for det de får i julegave. Derudover er det nemt og sikkert med et personligt login og firmajulegaven leveres direkte hjem til medarbejderen.

Fordele ved at vælge samme julegave til alle

Selvom det for mange medarbejdere kan være lækkert selv at vælge sin julegave fra firmaet, er der også en række fordele ved at vælge den samme julegave til alle. Det viser nemlig betænksomhed, at man som arbejdsgiver har brugt tid på at undersøge, hvad man ønsker at give sine medarbejdere og medarbejderen føler sig hermed set og værdsat. Derudover kan den samme julegave til alle medarbejdere og bibringe en følelse af fællesskab – en følelse, der risikerer at mindskes, hvis medarbejderen selv må vælge sin julegave.

Derudover slipper man også for medarbejdere, der risikerer at fortryde sit valg af julegave i vælg-selv shoppen efter vedkommende har set, hvad de andre har fået.