Sundhed

Genbrug vinduesskraberen ved at skifte gummi

Hvis du gør rent, har du brug for de rette redskaber for at opnå en optimal rengøring. Derfor er der nogle redskaber, som bare altid bør være i dit rengøringsskab. Det gælder blandt andet en vinduesskraber. Den er nemlig uundværlig, når du skal pudse enten vinduer eller spejle. Der findes ikke noget andet redskab, der kan få dine glasflader til at skinne på samme måde som vinduesskraberen.

Når du har anvendt vinduesskraberen i noget tid, vil du dog opleve, at den ikke længere pudser vinduerne eller spejlene lige så godt, som den gjorde i starten. Det betyder dog ikke, at der er noget galt med vinduesskraberen. Det er blot blevet tid til at udskifte gummiet på skraberen.

Derfor skal du udskifte gummiet på din vinduesskraber

Det er altid en god idé at stræbe efter at bruge dine rengøringsredskaber så længe som muligt. Først og fremmest er det den bedste løsning for din pengepung. Når du udnytter dine rengøringsredskaber bedst muligt, slipper du nemlig for at købe nye redskaber hele tiden.

Det er også den bedste løsning for miljøet. Når du undgår at købe nye rengøringsredskaber, er du nemlig med til at holde produktionen af rengøringsredskaber nede. Det fører til mindre CO2-udledning fra producenternes side, ligesom det også fører til en bedre udnyttelse af ressourcerne.

Derfor bør du udskifte gummi på din vinduesskraber

Hvis du har en vinduesskraber, er det nærliggende at tro, at du skal udskifte hele skraberen, når den bliver sløv. Men det er slet ikke nødvendigt. I stedet kan du sagtens nøjes med blot at udskifte gummiet på din skraber. Faktisk er der en stor chance for, at det slet ikke er nødvendigt at udskifte gummiet endnu.

Et vinduespudsergummi har nemlig to sider. Derfor kan du anvende bagsiden af dit eksisterende gummi først. Når bagsiden af gummiet også er blevet slidt, kan du så udskifte hele gummiet. Det er den mest økonomiske og miljøvenlige udnyttelse af vinduespudsergummiet.

Vælg vinduespudsergummi af høj kvalitet

Når du skal købe nyt gummi til din vinduesskraber, køber du en rulle med gummi. Derfor skal du selv klippe eller skære til, så gummiet passer til din metalskinne. Når du skal udvælge en rulle gummi, bør du altid gå efter noget gummi af høj kvalitet. Det giver dig de klart bedste resultater, når du skal pudse vinduer. Derudover holder gummi af høj kvalitet også i længere tid. Derfor er det også det bedste valg både økonomisk og miljømæssigt.

Write A Comment