Diverse nyheder

Giv din hund mulighed for selvbestemmelse

At have en hund betyder mange ting. Først og fremmest bringer den for de fleste ofte stor glæde i hverdagen og en alt i alt større livskvalitet. Men sammen med glæderne følger der også en del ansvar og pligter med det at være hundeejer. For eksempel skal din hund luftes op til flere gange om dagen, hvilket man som hundeejer er nødt til at regne med ind i dagens gøremål.

Din hund skal have frisk luft

Hunde er tæt forbundet med naturen. De har brug for at bevæge sig og få frisk luft for at fungere. Ligesom mennesker har de brug for at bevæge sig. Mængden af bevægelse afhænger også af, hvor stor din hund er. Er det en lille hund har den brug for færre kilometer i benene, end hvis du har en stor hund. Det er derfor værd at være opmærksom på, når du anskaffer dig en hund. Hvor meget tid har du til daglige gåture og til at give din hund opmærksomhed.

Hunden kan selv gå ud

Hvis det sommetider kan være svært at få tid til alle de daglige gåture, som er påkrævet af en som hundeejer, så findes der en løsning. Løsningen kan gøre dit liv lettere og spare dig en gåtur eller to om dagen. Du kender måske kattelemmen, men vidste du, at de også bliver lavet til hunde? Du kan få et hav af forskellige varianter af hundelemme. Der findes forskellige størrelser og typer, da der også findes rigtige mange forskellige racer af hunde. Katte er ofte mere eller mindre samme størrelse, men hunderacer spænder bredt over varianter. Der er stor forskel i størrelser, udseender og behov hos forskellige hunderacer.

Med en hundelem, som fører ud til et indhegnet område, kan din hund selv vurdere, hvornår den har brug for luft eller brug for en tissetur. Hundelemmen giver din hund stor frihed, men den giver dig som hundeejer lige så stor frihed. Prøv for eksempel hundelemmen med navnet PETSAFE STAYWLL 760EF HUNDELEM.

Vælg den rigtige hundelem


Som med så meget andet kan man få sig en hundelem i mange forskellige varianter. Det handler om at vælge den hundelem, der passer bedst til dit hus, og som ikke bryder det æstetiske udtryk, du har forsøgt at skabe. Det findes hundelemme til mange forskellige typer af døre, uanset om den skal placeres i en terrassedør eller i en glasdør, så er der muligheder, der kan imødekomme dine ønsker.

Desuden kan du få forskellige låsesystemer til din hundelem. Eksempelvis kan du få en elektronisk hundelem, hvor der i hundens halsbånd sidder en chip, som slår låsen fra. Låsesystemet er vigtigt at have styr på, så man ikke føler sig utryg i løbet af natten. Eller måske føler sig utryg, hvis andre hunde eller dyr løber ind i hjemmet.