Diverse nyheder

Gode og sunde måltidskasser er perfekt til den travle hverdag

Mange af os lever et hektisk liv, hvor arbejde, huslige pligter, familietid, tid til venner motion og mig-tid er en kabale at få til at gå op. Man kan ofte risikere at falde i og købe junkfood, hvilket naturligvis er fint nok en gang imellem, men bliver det en dårlig vane, så sætter det sig på sidebenene og tærer på energien.

Her er måltidskasser et fantastisk alternativ. Når man abonnerer på måltidskasser, så sparer man tid på flere forskellige parametre:

  • Handeture
  • Madplan
  • Madlavning

Handleture

Handleturene kan pludselig kortes ned til en ugentlig tur, hvor der købes mælk og andre varer, man gerne vil have i køleskabet. Der bliver derfor pludselig en halv til en hel time ekstra fritid, når handleturen kan stryges fra det daglige travle skema. En færdiglavet måltidskasse bliver nemlig leveret direkte til døren med alt hvad der skal bruges til de kommende måltider.

Madplan

Mange familier bruger rigtig meget tid på at planlægge ugens måltider. Alle reklamerne skal kigges igennem, så man kan se, hvad der er på tilbud i den aktuelle uge. Derefter skal der på demokratisk vis debatteres, hvad den kommende uges madplan skal byde på. Mange kender følelsen af at køre i ring med de samme opskrifter, og overskuddet til at søge sig frem til nye spændende opskrifter er måske ikke så stort. Med en måltidskasse, så er madplanen for den kommende uge fastsat og ingredienserne ligger klar til brug.

Madlavning

Når man modtager ingredienserne til måltiderne, så er de typisk lige klar til brug. Det vil blandt andet sige, at de er afstemt i forhold til den mængde, der skal laves. Man kan også vælge pakker, hvor tilberedningen af maden eksempelvis ikke overstiger en halv time. Der er perfekt til familien, der gerne vil hurtigt igennem ulvetimen, hvor børnene er trække og sultne efter en lang dag.

Måltidskasser til den enlige eller familien

Som noget forholdsvist nyt, så kan man også bestille måltidskasser til én person. Man behøver derfor ikke at være en familie eller samlevende for at få muligheden for at få den sunde mad leveret direkte til døren, så den blot skal varmes eller tilberedes.

Måltidskasser betaler sig

Nogle stejler, når de hører om måltidskasser, da de frygter, at det er en dyr fornøjelse. Dette er dog langt fra tilfældet. De findes selvfølgelig i forskellige prislejer, men man kan sagtens finde måltidskasser til gode penge. Nogle af dem ligger helt nede omkring 40-45 kr. pr. person, pr. måltid.

Sammenligner man med den anden hurtige udvej, junkfood, så kan det sjældent gøres billigere i burgere og andet take out. Med disse måltidskasser får man til gengæld en meget sund og varieret kost, ligesom det er spændende at prøve nye opskrifter, som man ved giver et godt resultat.

Som en tilføjelse, så sparer man også alle impulskøbene væk, når der ikke handles hver dag. Vil man gerne spare tid på madlavningen, men samtidig spise en sund og varieret kost og samtidig holde madbudgettet på et fornuftigt niveau, så er måltidskasser et oplagt valg.