Handel

Her er de mest effektive reklameartikler

Hvis du er selvstændigt erhvervsdrivende, så er du også klar over, at det er vigtigt, at ens virksomhed bliver set og hørt. Folk skal ikke blot vide at virksomheden eksisterer. De skal blive ved med at blive mindet om den for ikke at glemme den og gå over til konkurrenten. Du kan som erhvervsdrivende nærmest drukne i reklamer og opringninger fra andre virksomheder, der mener, at de har lige præcis det, som vil give dig succes. Det gælder om at være kritisk, for du kan hurtigt hælde en masse kapital ud med spildevandet pp ikke rentabel markedsføring.

Hvilken type reklame passer til din forretning?

Der findes mange former for reklame. Du kan reklamere via de sociale medier, i avisen, radioen, fjernsynet, bannere ved vejen og andre steder. Dette er dog alle nogle ret så bekostelige former for markedsføring. Der findes nogle meget billigere måder at markedsføre sig på. Samtidig er disse metoder også ret effektive. Anvend reklameartikler såsom dem her:

  • Kuglepenne
  • Keyhangers
  • Nøgleringe
  • Mærkater
  • Badges
  • Kopper
  • Tryk på tøj
  • Kundegaver

Med reklameartikler bliver kunden mindet om din virksomhed igen og igen

Noget som disse typer af reklamemateriale har til fælles er, at det ikke blot er en reklame, som de potentielle kunder ser én gang. Det er derimod noget reklamemateriale, som de bliver udsat for igen og igen. Dette medfører, at de bliver ved med at blive mindet om dit logo, så der er større sandsynlighed for, at det er din virksomhed, de har i tankerne, når de skal bruge et produkt, du sælger.

Disse reklameartikler bliver brugt flittigst af kunderne

Kuglepenne er muligvis den reklameartikel, som flest vil tage med hjem og rent faktisk bruge. Det er de færreste, der ikke lige kan bruge en ekstra kuglepen. Det er også noget, som en del har med sig, og der vil andre potentielle kunder blive eksponeret for dit logo. Nøgleringe er lidt i samme stil som kuglepenne. Sørger du for at få dem designet i nogle pæne, afdæmpede farver, så er der god sandsynlighed for, at de vil blive brugt, og her ser ejermanden dem jo så hver gang, de skal bruge deres nøgler.

Kreds lidt ekstra om kunderne med kundegaver

Det er ikke alle, der være flittig bruger af en kop med reklamelogo. Du kan dog bruge dem til en give away eller lade kunderne selv tage en, hvis de ønsker at bruge den. Kundegaver er i det hele taget en rigtig god idé. Her tænkes der ikke udelukkende på reklamemateriale, men det gælder selvfølgelig om at få sit logo ind, hvor det passer. Men at kredse lidt ekstra om kunderne kan ofte godt betale sig – især til stamkunderne, der ligger mange penge i din forretning.

Køb dine reklameartikler online

Som erhvervsdrivende har du rigeligt at se til. Det kan derfor godt betale sig at købe reklamematerialerne online, så du både sparer tid og penge. Det er ofte også muligt at opnå mængderabat ved større bestillinger. Desto større ordre, desto større rabatter.