Mode

Herreaccessories er blevet populære

Accessories er traditionelt set blevet forbundet mest med den kvindelige mode. Sådan behøver det dog på ingen måde at være. Accessories er nemlig bare et lidt fint ord for tilbehør. Altså alle de små ting, der kan være med til at pifte et outfit op, og gøre det nyt og spændende.

Derfor har der selvfølgelig også eksisteret herreaccessories lige så lang tid, som der har eksisteret accessories til kvinder. De er måske bare ikke blevet kaldt herre accessories. Det bliver de dog i højere grad i dag, og herreaccessories oplever også i disse tider hidtil uset popularitet hos den almene mand.

Slipset – Den klassiske herreaccessory

Nogle herrea ccessories som dog stadig mangler at komme på banen hos den almene mand er slipsene. Et slips bliver stadig i høj grad forbundet med blazere og bankmænd, og det er rigtig synd i en tid, hvor herre accessories ellers er ved at vinde frem. Slipset er nemlig på mange måder den ultimative herreaccessory. Ikke bare fordi de har været tilstede i den mandlige garderobe i rigtig lang tid, men også fordi det er en accessory, som mændene har for sig selv. På den måde er slipset et tegn på en mand, og det er synd, at det er blevet glemt på den måde. Som med så mange andre herre accessories viser et slips nemlig, at du har tænkt over, hvordan du ser ud, og at du faktisk respekterer vedkommende, du skal møde nok til at gøre noget ud af dig selv.

Accessories til herre med funktion

Herre accessories behøver dog på ingen måde at være formelle for at blive klassificeret som herreaccessories. Solbriller ville for eksempel også klassificeres sådan. Hvilke briller eller solbriller du vælger at tage på, kan da også have en stor indflydelse på, hvordan hele dit outfit kommer til at se ud. Desuden er solbriller beviset på, at herre accessories også sagtens kan være funktionelle på den ene eller den anden måde.

Et andet eksempel på dette er hatte eller i det hele taget hovedbeklædning. Især huer og kasketter er på det seneste blevet rigtig populære, men selvom de både kan skygge for solen, varme hovedet og skjule morgenhåret, så er det nok mest af alt grundet det udtryk, som det giver.

Hvis du begynder at bære flere herre accessories, er det dog vigtigt, at du ikke overgør det. Det kan nemlig hurtigt komme til at blive lidt for meget. For eksempel bør du aldrig bære mere end et smykke. Derudover er det også vigtigt, at dine herre accessories rent faktisk passer sammen i farve og udtryk. Det vil nok se en smule mærkeligt ud, hvis du gik rundt med slips og en beanie. I sidste ende er det selvfølgelig dig alene, der bestemmer. Du bør dog huske på, at mindre ofte ender med at blive mere, og at der er en grund til, at accessory betyder tilbehør.