Diverse nyheder

Hold en stor fest og få serveret lækre cocktails hele natten

Vil du gerne holde en fest, men synes at det kræver for meget planlægning? Ved at bestille bartendere ude fra er du sikret at få lækre drinks hele natten. Undgå at blive stresset med en masse tidskrævende arbejde ved at leje professionelle bartendere til at servicere dine gæster hele natten.

Lej en bartender – Hvorfor?

Når man vil holde en fest for et større selskab, skal der planlægges og fokuseres på mange forskellige ting. Det kan for eksempel være, hvem der skal inviteres, hvad skal der serveres af mad, skal der lejes en DJ og hvilke drikkevarer skal købes ind.

For at gøre det nemmere for dig kan du nu leje bartendere til arrangementer. Dette betyder at du kan vælge, hvilke drinks der skal laves og så bliver dette udført af professionelle bartendere til festen bag deres egen mobil-bar.

Dette kan være en fordel hvis du ikke ved hvad dine gæster vil have at drikke i løbet af sådan en aften. Lej en dej, hvis du vil have rig mulighed for at få forskellige drinks i løbet af hele aftenen.

Hvordan lejer man bartendere?

Der findes virksomheder der udlejer deres professionelle bartendere ud til større arrangementer. Det kan være alt lige fra privatarrangementer som en fødselsdag, men også til større arrangementer som for eksempel en firmafest. Bartenderne medbringer egen bar, drinkskort og alt hvad der hører til drikkevarerne.

Lej en bartender, hvis du vil være sikret kvalitetsdrinks hele aftenen samt et festligt personale, der er vant til at omgås i sådan et miljø.

Der går cirka en bartender til 40 gæster og han vil være i stand til at kunne diske drinks op som Apple Martini, Dark n’ Stormy, Gin & Tonic, Mojito og mange flere. Du kan selv være med til at bestemme drinkskortet og dermed få et personligt drinkskort.

Hvad koster det?

Prisen kan variere alt efter hvad dit behov er, men man skal regne med at betale 65 kroner pr. gæst i timen. Det kommer dog an på antallet og desto flere I er, jo billigere bliver prisen pr. gæst.

Udover professionelle bartendere og råvarerne får du også isterninger, frugter og sirup samt opbevaring til disse med i prisen. Du skal derfor ikke tænke på noget af dette, hvilket kan være rigtigt rart i en planlægningsfase af et større arrangement.

Hvis man har lyst til at forstærke oplevelsen, kan man også tilkøbe ekstra spiritusser samt fadølsanlæg. Udover dette vil der også være mulighed for at leje en DJ, hvilket betyder du ikke behøver tænke over musikken.

Ved at investere i sådan et koncept vil du med andre ord have mulighed for at fokusere på de små detaljer til arrangementet. Dette giver samtidig en god mulighed for at slappe af i løbet af aftenen og lade andre arbejde for det. Du kan derfor slappe af og nyde samværet med gæsterne uden at tænke over om der mangler isterninger eller kolde drikkevarer.