Diverse nyheder

Hovedstaden set fra en jydes perspektiv

Simon Schmidt er fra Jylland, men er lige nu bosat i København på grund af sit arbejde som fotograf. I løbet af den tid Simon har levet i København, har han oplevet en masse ting. Simon Schmidt har to hjemmesider – en professionel og en personlig blog. På den personlige blog skriver han om sine hobbyer, København, rejser mm.

Fotograf og hobbyer

Simon Schmidt er som nævnt fotograf og ser derfor København gennem kreative og billedsøgende øjne. Han kan godt lide at gå ture og nyde naturen, og skriver bl.a. på sin blog om, hvor man finder de flotteste gåture i København. Som tilflytter til byen deler han også sine iagttagelser om vores store, blomstrende hovedstad.

Han er en madglad jyde, og skriver også om den gastronomiske verden i København og om forskellene til den kulinariske scene i Jylland.

Derudover skriver han råd om f.eks. økonomi. København stortrives, men det gør priserne også. Det kan være svært for studerende eller bare normale mennesker at holde styr på sin økonomi, og det kan du også få hjælp til hos Simon Schmidt.

Oplevelser og eventyr

Nær København finder du også Danmarks største lufthavn – Kastrup. Det lægger op til en masse rejser eller i hvert fald muligheden for det. Simon kan også lide at skrive om rejser og oplevelser. På hans blog kan du f.eks. finde en liste over de fedeste rejsedestinationer i Europa. Her kan du bl.a. læse om Paris, Barcelona og Østrig, men også om anderledes ferier som camping i Rhone-dalen. Er man mere til aktive ferier, kan man også finde et blogindlæg om nogle fede steder at holde aktiv ferie. Her kan du læse om Norge og Skotland, men du finder også nogle mere eksotiske rejsemål som Marokko i det nordlige Afrika og Buthan mellem Indien og Kina. Med indlæggene om rejser er det nemt at drømme sig væk og måske endda begynde at planlægge sin næste rejse.

Hvis du allerede har været i gang med planlægningen og har fastsat dig på dit næste rejsemål, kan du f.eks. tjekke hans liste over gratis ting at se i Berlin. Den liste kan være brugbar for især studerende eller unge, der skal holde sig til et budget. På denne liste kan du finde Brandenburger Tor, Treptower Park eller Sachsenhausen Koncentrationslejr.

På hjemmesiden finder du lidt af hvert, og hvis du selv er bosat i København, kunne du få glæde af at tjekke den ud.