Diverse nyheder

Hundelemme til den perfekte hund

Der findes ikke andet end perfekte hunde. På samme måde findes der perfekte hundelemme. Men dog er hver en hundelem perfekt til den enkelte hund. Det skal forstås på den måde, at forskellige hunde har brug for forskellige hundelemme. Store hunde har brug for store hundelemme, og små hunde har brug for små hundelemme. Men på samme måde, skal hundelemmen også være perfekt til ejeren. Hvad for en lem passer til dit hus og din præference. Hvilken vil du have monteret ind i din dør? Hvordan det kan gøres, kan du læse mere om her.

Størrelsen kan gøre en forskel

Det er meget logisk. Store lemmer for store hunde, små for små. Størrelsen bliver bedømt af din hund. Det nytter jo ikke noget, hvis din hund ikke kan komme igennem den. På samme måde nytter det heller ikke noget, hvis lemmen er for stor til din hund. Det er bare unødvendig plads. Og hvis den er stor, så kan andet komme ind af den. Som for eksempel tyveri eller andet. Det er der ingen, der ønsker. Så sørg for at din lem passer til din hund, og sørg for at den er perfekt og på ingen måde unødvendig.

Det kan også blot være fjollet at skulle lave et større hul i sin dør, end man har brug for. Det kræver også blot mere arbejde, eller kan være dyrere, afhængig af, om du vil gøre det selv eller hyrer nogle professionelle. En hundelem kan være ganske kompliceret, så man kan hurtigt gøre noget forkert, hvis man ikke ved hvad man gør. Plus det er noget af en opgave at skære igennem en dør. Så medmindre man rigtig gerne vil selv, eller hvis man er lidt af en ekspert amatør, så er professionel hjælp altid anbefalet.

Hvilken lem vil du gerne have

Når det kommer til at vælge en hundelem, så skal du overveje, hvilken du gerne vil have i din dør. Og du skal overveje, hvilken oplevelse din hund skal igennem, når den skal igennem lemmen. Der findes nemlig en masse forskellige lemme. Der er den af plastik, men man kan også få dem magnetiske eller med en chip. Hvis man vælger den med en plastik lem, så skal man vide at alt kan komme igennem lemmen. Det samme kan gælde med magnetisk lem. Ellers skal man gå med en chip. Dette sikrer at det kun er din hund, med din chip, som kan komme ind!