Diverse nyheder

Hvor skal den næste ferie gå hen?

Det er ikke altid lige nemt at beslutte sig for, hvor den næste ferie skal gå hen, hvis man altså er tilhænger af, at der skal ske noget nyt. Vi har samlet lidt forslag til dig, som du kan bruge som inspiration.

Byferie

Det er aldrig nemt at blive enige om, om man skal tage på byferie eller strandferie.

Med en byferie har man mulighed for at opleve en hel masse kulturelle ting indenfor relativt kort tid. Tager man f.eks. til Paris, har man næsten hele verden for sine fødder. Der er utroligt mange spændende bygninger og markeder, der er værd at se. Efter en lang dag med en sejltur på Seinen efterfulgt af et besøg i Notre Dame, kan I sætte jer ved en af Paris’ mange vidunderlige gadecaféer. Med gademusikanter og en sommer, der summer i luften, vil I ikke kunne andet end at nyde dette.

En anden by, der også har uendelige ting at byde på, er London. London har, ligesom Paris, floder, markeder og fantastiske monumenter, og deres pubs finder man ikke mere originale end her.

Rom er også et fantastisk bud på en romantisk og oplevelsesrig destination. Her kan I forkæle jeres gastronomiske sanser, alt imens I gør jer klar til at betragte de historiske bygninger.
En byferie er altså for jer, der ikke har det godt med at sidde stille hele dagen, men derimod er sultne efter kulturelle oplevelser.

Strandferie

Er I mere til at dase og ikke planlægge for lang tid frem, er en strandferie mere for jer.

Her har I sydens sol til at berige jer på d-vitaminer, og stranden er lige om hjørnet.

En af de mest populære rejsedestinationer indenfor strandferier er Kreta. Øen Kreta er en græsk juvel, som flyder på et hav af smeltet turkis. Hvis I nu gerne vil være en smule kulturelle alligevel og bevæge jer væk fra strandene, siges det jo, at Kreta var Zeus’ fødested, og der er masser af historiske bygninger at se.

Strande er dog nemme at komme om. Flere græske øer kan byde ind med strande, fx Rhodos og San Torini, der blandt meget andet er kendt for sine solnedgange over havet.

Vil I længere sydpå, kan I bevæge jer mod De Kanariske Øer. På Fuerta Ventura kan I nyde solen enten ved en lækker pool eller stranden, og på Lanzarote kan I få en lidt mere aktiv ferie på La Santa Sport. På den anden side af øen finder du dog også mange muligheder for afslapning.

Det er ikke altid lige nemt at få råd til drømmeferien, men mens du ligger og daser i solen eller planlægger, hvilken turistattraktion du skal se næste gang, kan du nemt få tiden til at gå med online casino. På netspil.dk kan du finde massevis af sider, hvor du har mulighed for at vinde penge til din næste rejse. Med bonuskoder kan du få flere spins eller omgange af dit foretrukne spil. Find dine bonuskoder her.