Diverse nyheder

Hvor tager du hen, når du skal flyve?

Når tanker falder på at man skal ud at flyve, så vil de fleste rette deres opmærksomhed Københavns lufthavn, også kendt som Kastrup Lufthavn. Det er der en god grund til; det er trods alt Danmarks største lufthavn, både rent fysisk, men også når det kommer til antal rejsende.

Der ligger dog mange andre lufthavne rundt omkring i Danmark, og nogle gange kan det være en god ide at kigge andre steder hen. Det kan vise sig at være billigere at tage en af de mindre lufthavne. Især den i Aalborg kan anbefales. Traditionelt har den ikke været så meget til stede i danskernes bevidsthed, men de sidste par år er den blevet et større og større navn. Læs mere om Aalborg Lufthavn.

Både til indlands- og udlandsrejsende

De fleste tager et fly når de skal ud og rejse, og selvom der mere og mere opmærksomhed på at vi skal flyve mindre, så er det stadigvæk den mest populære måde at rejse på. Eftersom Aalborg er en mindre lufthavn, så er det begrænset hvilke udenlandske destinationer man kan tage til. Mange af dem er dog ret billige, og derfor kan det være en god ide at tjekke rejsedestinationerne. Det kunne være man fandt et interessant og billigt sted.

Der er også en anden grund til at Aalborg lufthavn er interessant, og det er på grund af indrigsflyvninge. Mange vælger enten at tage bilen eller toget når de skal rundt omkring i Danmark, og det kan også være fint nok, men det kan være meget mere praktisk at flyve. Hvis man tager toget fra København til Aalborg, så tager det godt og vel over fem timer. Derimod, hvis man tager flyet, så er man fremme på under tyve minutter.

Der er altså både meget tid at spare, og hvis man generelt ikke kan lide at rejse, så spare man også sig selv meget kedsomhed.

Tag flyet til Aalborg og nyd byen

Der kan være mange grunde til at flyve: Det kan være man skal besøge familie i Jylland, eller det kan være man skal lave forretning. Men har du nogensinde prøvet bare at hoppe på et fly for at se hvad der ville ske? Det kan være spændende, men også svært at gøre. Derfor kan en lille smuttur til Aalborg være et godt sted at starte. Hop på flyet, og se hvad der sker.