Mode

Ideer til tilbygning

I har måske købt det perfekte hus, der ligger tæt på skole og arbejde. Haven er stor og rummelig, men der er et enkelt problem. Huset er en lidt for småt til jer. Det kan være i er en større familie. I ønsker jer måske et børneværelse eller et gæsteværelse til, når den nære familie komme på besøg. Det kan også være I bare ønsker jer en lille havestue, som i kan slappe af i. Så skal I måske overveje tilbygning.

Der er mange forskellige ideer til, hvilken slags tilbygning man kan få lavet til jeres hus. Læs videre her, for at få inspiration til din næste tilbygning. Ellers kan du læs mere her.

Stor og rummelig stue

Stuen er familiens mødested og det sted, hvor man kan slappe af efter en lang uge på arbejde. Mange holder af stuen fred og ro, så der er mange der gerne vil have en stor og rummelig stue. Hvis man tilbygger en ny eller større stue, får man noget mere luft i hjemmet. Der kommer til at være ekstra plads og man kommer til at mødes mere med familien når det ikke længere er værelset, der er tilholdsstedet. Når man har gæster på besøg, har man et sted man kan sidde og snakke sammen i hyggelig omgivelser og uden at sidde trængt.

Fredelig havestue

Holder du af freden og roen der er i naturen. Vil du gerne få noget mere ud af din smukke have året rundt, så er det måske en ny havestue i skal ønske jer i det nye år. En havestue giver rig mulighed for at slappe af og nyde sine omgivelser. Den kan blive jeres nye fristed eller det perfekte sted til en dejlig sommerfest. Det perfekte sted til at nyde sommeren både morgen og aften, omringet af nære venner og familien.

Ekstra gæsteværelse eller kontor

Hvis man har tidspunkter, hvor man arbejder hjemmefra kan det være rart at have et sted, hvor der er ro til at koncentrere sig. Et sted, hvor man ikke bliver forstyrret og hvor man er herre over sin egen tid. Med en tilbygning, har man mulighed for at lave sit eget lille kontor til arbejdsdagene derhjemme.

Når familien kommer på besøg så har man ekstra gæsteværelse, så folk kan komme og overnatte i jeres hjem. Det gør at der ikke bliver så trængt, hvis familien vælger at overnatte efter julefrokosten eller fødselsdagene. Et gæsteværelse er altid praktisk og så kan det gøres til et kontor, når der ikke er gæster på besøg.

Børneværelse til de små

Med et børneværelse kan de små få lov til at udfolde sig med leg. De får mulighed for at hoppe rundt, danse og rulle rundt på deres eget lille værelse. De kan sætte deres eget personlige præg og gøre værelset til deres eget. Det kommer til at give en tryghed, også når de bliver ældre så er det rart at have sit eget værelse som de kan opholde sig i.

Der er mange andre måder og muligheder for, hvordan man kan tilbygge til sit hus. Det er den perfekte løsning til, hvis huset er lidt for småt eller man mangler et ekstra værelse.