Diverse nyheder

Jontec Matt polish fra Diversey giver de flotteste gulve

Hvis du godt kan lide at have flotte gulve, så kræver det for det meste, at du har det rette udstyr og de rette produkter at bruge. Det kan være, at du f.eks. godt kunne tænke dig, at dit gulv var mere mat men flot? Så er det noget, som du kan købe et produkt til, der kan hjælpe dig med. Her kan det f.eks. være en god idé at købe Jontec Matt polish fra Diversey. Læs mere i denne artikel om, hvorfor netop dette er et godt produkt at købe til gulvet.

Jontec Matt polish fra Diversey kan bruges til en række af forskellige gulve

Det er for det første en fordel, at Jontec Matt polish fra Diversey kan bruges til flere forskellige typer gulv. Det bruges typisk til hårde gulve, som f.eks. vinyl eller linoleum, hvorfor det også er et produkt, der ofte er anvendt inden for sundhedssektoren, hvor det også er ekstra vigtigt, at der er en god hygiejne og et rent gulv.

Jontec Matt polish fra Diversey er nem at påføre

Jontec Matt polish fra Diversey er også populært, fordi det er et produkt, der er meget nemt at påføre. Det er altid irriterende, hvis man skal stå og bakse med noget, man ikke kan få til at virke, men det er altså ikke noget, du skal være nervøs for, hvis du vælger at bruge Jontec Matt polish fra Diversey til dit gulv.

Svanemærket for den gode samvittighed

Du kan også glæde dig over, at Jontec Matt polish fra Diversey er svanemærket. Det betyder, at der ikke er brugt en masse kemikalier, og du kan være sikker på, at der ikke er nogen, der kommer til at få allergener ved at være i et rum, hvor Jontec Matt polish fra Diversey er brugt på gulvet. Sådan kan det jo ellers godt være med andre rengøringsmidler, hvor der er masser af kemikalier i.

Givet et flot og mat finish

Hvis du bruger Jontec Matt polish fra Diversey, så kan du godt være sikker på, at du får et flot og mat finish. Det kan godt være træls for øjnene, hvis et gulv er meget glansfuldt, da det kan give genskær i øjnene. Derfor foretrækker mange også i stedet for et mat finish, og det er som sagt noget, der er nemt at få, hvis man bruger Jontec Matt polish fra Diversey til gulvet.