Diverse nyheder

Køb golfudstyr fra Titleist og opnå kvalitet i verdensklasse

Det rette golfudstyr er essentielt for enhver golfspiller. Uden det rette golfudstyr er sporten bare ikke helt ligeså sjov – både fordi selve kvaliteten gør en forskel, og fordi det også bare er ret sjovt at nørde med alt muligt forskelligt udstyr. Det gælder især for golfboldene. Helt uden golfbolde, er der bare ikke meget golf. Hvorfor ikke købe golfudstyr og golfbolde i høj kvalitet lige fra starten? Titleist tilbyder kun golfudstyr og golfbolde af den absolut højeste kvalitet. Mærket har eksisteret lige siden 1910 og er kendt over hele verden og er anvendt af de mest professionelle elitespillere. Se meget mere om det lige herunder.

Slå til de samme golfbolde som verdens bedste spillere

De absolut største golfspillere ved at kvaliteten af golfbolde er særlig vigtig for at kunne spille med den største præcision og succes. Elite golfspillerne vælger som oftest at spille med verdens bedste golfbold fra Titleist, nemlig ProV1. ProV1 er en serie af golfbolde der er udviklet til brug af professionelle spillere, men kan bestemt også anvendes af amatører og mindre erfarne golfspillere. Det er en golfbold er er udviklet ved hjælp fra den allernyeste teknologi. Med en Titleist golfbold får du det størst mulige sving fra tee’en. Den bløde inderkerne og de mange ydre lag, er konstrueret med det formål, at skulle kunne anvendes med stor følelse på greenen. Altså en alsidig golfbold der har gode egenskaber på hele golfbanen.

Titleist golfudstyr er baseret på moderne teknologi

Titleist er ikke kun kendt for sine golfbolde af absolut højeste kvalitet verden over. Titleist er meget mere end det. Med den nyeste teknologi og et stort kendskab til golfverdenen, producerer Titleist ligeledes golfudstyr og køller til både professionelle og amatører. Med golfudstyr fra Titleist sikres der en høj kvalitet der holder i mange mange år, men også udstyr der er konstrueret og udtænkt efter nyeste viden. Der er lagt vægt på udvalget af materialer og udformninger der er til fordel for golfspilleren i forhold til vægt, funktionalitet og komfort. Med produkter fra Titleist, uanset om der er tale om golfbolde, golfkøller eller andet golfudstyr, sikrer du produktet af højeste kvalitet, som er godkendt af verdens bedste golfspillere. Det er udelukkende et sortiment af topprodukter der besidder egenskaber i en liga for sig. Er du en golfspiller der har fokus på både kvalitet, funktionalitet og innovativt design samt højeste performance, så skal du bestemt kigge efter Titleist golfudstyr og golfbolde.