Online

Køb toner til din Brother-printer online, og spar penge

Det er altid en ubehagelig oplevelse, hvis printerens toner er helt tør, og der ikke længere kan udskrives de nødvendige papirer. Én ting er selvfølgelig, at du nu står og mangler de papirer, du gerne ville udskrive, men en ligeså ubehagelig ting er tanken om, at der nu skal investeres i en ny toner til printeren. En Brother toner kan være utrolig dyr, hvis du skal ud og have den i en fysisk forretning. Her betaler du nemlig udover selve toneren også en merpris, som forretningen har brug for til blandt andet husleje mm.

Hvis du gerne vil spare penge på dine printer tonere, kan du overveje at købe tonere online. Her kan du opleve væsentlige besparelser, hvilket er penge, du kan bruge andetsteds.

Kompatible tonere til din printer

Når du skal vælge hvilken toner, du skal have, er det først og fremmest prisen, der skal afgøre, om det er en original eller en kompatibel printer toner, du skal have. Desuden skal du overveje, hvorvidt du vil risikere at miste garantien på din printer. Er det en ny printer, er det måske en fordel at anvende originale tonere, hvor du måske er mere tilbøjelig til at vælge en kompatibel toner til en ældre printer.

Kompatible Brother tonere er tonere, der er lavet således, at de er kompatible til samme printere som original tonerne, men de besidder ikke mærket Brother. Det betyder at du betaler for en toner til din printer, der er produceret af et andet firma, end det firma, der har lavet selve printeren. Både kompatible og originale printere har som regel samme meget lave fejlrate, men det skal alligevel informeres, at der kan være fejl på kompatible tonere, og opstår sådanne fejl, mister du altså garantien på din Brother printer, da du ikke har anvendt originale tonere.

Fordele og ulemper ved kompatible og originale tonere

Der er selvfølgelig både fordele og ulemper, hvad enten du vælger at købe originale eller kompatible Brother tonere. Den første store forskel på de to er prisen. En original Brother toner koster som regel 3-4 gange mere end en kompatibel toner. Begge typer er dog billigere online, end hvis du skulle købe dem i forretningerne. Og den anden store forskel på de to typer tonere er garantien. Bruger du en dyrere original toner, er du sikret din garanti på din printer. Bruger du modsat en væsentlig billigere kompatibel toner, så har du ingen garanti på din printer. Til gengæld sparer du penge hver gang, du skal købe tonere, hvilket for nogle kan betale sig.

I forhold til leveringen af din toner, er der mange der betvivler at bestille tonere online, da de står og skal udskrive nogle papirer – og gerne inden for få dage. Denne bekymring er dog som hovedregel uberettiget, da der findes rigtig mange online webshops, der sender alle gængse tonere fra dag til dag. Det betyder altså, at du allerede indenfor 1-2 dage efter din bestilling kan modtage din toner.