Online

Lån penge til din drømmerejse rundt i Europa

Går du og drømmer om at opleve verden? Men er du en af de mange, der har virkelig svært ved at lave en opsparing og dermed få samlet penge nok sammen til turen? Så er du langt fra alene. Mange har svært ved at lade en opsparing være, når der skal opspares et stort beløb. Det kan være fordi, det føles som lang tid at gå og spare sammen, og man derfor får lyst til lidt selvforkælelse – bare en lille ting her og der, men det løber op i sidste ende og udskyder dine store drømme. Vil du gerne have penge til noget, du drømmer om her og nu, så er et lån måske din vej til at få drømmen til at gå i opfyldelse.

Lån op til 75.000 kroner

Lånlet er en af de mange udbydere af online lån – også kaldet kviklån eller forbrugslån. Hos Lånlet kan du låne alt fra 7.000 kroner til 75.000 kr. Du kan altså sagtens finde penge til at finansiere din rejse ved denne type lån. Alle forbrugslån har en høj rente i forhold til andre typer af lån, men det gælder, uanset hvor du optager dem – også i banken.

Hos Lånlet er lånebetingelserne meget tydelige, når du tager et lån. Der er naturligvis nogle omkostninger forbundet med at tage et lån, men en af de faktorer, der bør fremhæves ved Lånlet, er løbetiden. Der får du nemlig fra 12 til hele 72 måneder til at betale dit lån tilbage, alt efter hvilken type og størrelse, du vælger. Du har altså god tid til at betale lånet tilbage, hvilket vil medføre, at du ikke mærker så meget til det i dagligdagen.

Fordelen ved at låne til noget, du drømmer om, det er, at du er sikker på, at du får prioriteret det, du virkelig gerne vil, frem for at sløse pengene væk. De fleste har nemmere ved at betale et fast afdrag på et lån hver måned, end de har ved at lade et plus vokse sig større og større på kontoen uden at røre det. Det føles formentlig mere pligtopfyldende, når du har indgået en aftale.

Sådan låner du penge hos Lånlet

Det er meget simpelt at ansøge om lån hos Lånlet. Du kan dele den korte låneproces ind i følgende punkter:

  • Ansøg
  • Accepter godkendelse
  • Udbetaling

Du kan ansøge selve lånet på få minutter. Det skyldes, at du ikke skal give nogen forklaring på, hvad du vil låne penge til, og du skal heller ikke fremlægge papirer på din økonomi eller stille værdigenstande som sikkerhed for lånet. Du udfylder de mest basale oplysninger om hvem du er, og så giver du med NemID Lånlet lov til at tjekke dine skatteoplysninger. Det er alene på baggrund af dine skatteoplysninger, de vurderer, om du kan blive godkendt til et lån hos dem.

De kigger naturligvis også efter, om du er registreret nogen steder som dårlig betaler. Få minutter efter ansøgningen får du svar på, om du må låne penge, og der efter går der kun nogle timer eller et døgn, og så har du dem på kontoen.