Mode

Lækkert tøj til alle, uanset størrelse

Om du er høj, lav, tyk eller tynd eller lige midt imellem, så findes der lækkert tøj der passer til din krop. Selvom modellerne i de typiske modeblade for det meste er toptrimmede action man figurer og barbiedukker, er det heldigvis ikke sådan virkeligheden ser ud. Der er flere tøjmærker der laver lækkert, velsiddende, behageligt tøj til både mænd og kvinder der har lidt mere fedt på kroppen.

XL tøj til den store mand

Når du skal købe XL tøj, eller større, behøver du ikke gå på kompromis med hverken design, pris eller kvalitet. Der findes masser af lækkert tøj i en størrelse XL, 2XL og op til 8XL der både er lækkert at se på, lækkert at have på og sælges til rimelige priser.

Der findes mange butikker, både online og fysiske, der ligefrem specialiserer sig indenfor netop XL tøj, og hvis du er en større mand, bør du købe dit tøj i disse butikker. Her er tøjet nemlig designet og syet med det formål, at lave lækkert tøj til store mænd.

Går du i en fysisk butik, kan ekspedienterne endda hjælpe dig godt på vej, og guide dig sådan at du finder noget tøj der både er rart at have på, og som også er flot og lækkert. Det er det de gør hver eneste dag, så de ved hvad de snakker om.

Der er også flere af de meget velkendte mærker såsom Jack and Jones og Puma, der laver tøj i store størrelser. Derfor kan du som en større mand, sagtens få lækre mærkevarer og kvalitetstøj.

Mønstre

Hvis du gerne vil have noget tøj med mønstre og masser af farver, er der nogle ting du skal tænke på. Hvis du eksempelvis går efter et ternet mønster, bør du vælge små tern i stedet for store tern. Dette vil nemlig virke slankende, hvor de store tern kan få dig til at syne større end du er. Hvis du går efter tøj med mønstre der ikke dækker hele stoffet, bør du vælge tøj hvor mønstret ikke kun er sat på eksempelvis maven. Dette vil nemlig trække fokus hen på maven. Hvis du vælger tøj hvor mønstret primært er omkring skulderpartiet kan det få dig til at syne slankere.

Festlige og formelle lejligheder

Som en større mand kan det være svært at finde tøj til mere festlige og formelle lejligheder. Hvis du gerne vil investere i en habit eller et helt jakkesæt, kan det være en fordel at gå til en skrædder og få lavet et jakkesæt der er skræddersyet til din krop. Det kan nemlig være svært for store mænd at finde et færdigt jakkesæt der sidder helt som det skal.

Hvis du går til en skrædder vil jakkesættet blive syet lige efter dine mål. Det vil ikke stramme steder det ikke skal. Længderne vil være perfekte, og stoffet vil sidde som det skal. Det er selvfølgelig lidt dyrere at få et skræddersyet jakkesæt end et færdig købt sæt. Til gengæld får du et jakkesæt der er syet lige til dig, og et jakkesæt i rigtig god kvalitet, som du kan bruge igen og igen.