Diverse nyheder

Langt og fyldigt hår med extensions

Vidste du, at du kan få et langt og fyldigt hår med extensions, selvom at du mangler fylde eller længde i dit hår? Det bliver mere og mere populært med langt og fyldigt hår. Specielt i takt med at det bliver mere tilgængeligt for alle og ikke kun i Hollywood. Extensions af en god og naturlig kvalitet er bestemt også en mulighed i Århus med Extensions Århus.

Extensions gør dit hår smukt, langt og fyldigt

Hvem vil ikke gerne have et smukt, langt og fyldigt hår, som ser gudeskønt ud i virkeligheden og som får dine posts på de sociale medier til at se eksklusive ud på en mandag. Det kan være, at du fra naturens side er født med tyndere hår, især skandinavisk hår kan være svært at få til at fylde nok. Det er her extensions kommer ind i billedet, for de kan give dig det fyldige hår, du altid har drømt om. Det kan også være alderen, der har slidt på håret, og at du derfor ønsker at få lidt mere fylde tilbage for at give et mere friskt og yngre udseende. Eller måske har du kort hår og skal til en fes, hvor det være lækkert at få lagt extensions med længde ind i dit hår, så du fremtræder gudeskøn.

kvinde

De rette extensions til dit hår

Extensions findes i alle mulige former og farver, og når du vælger at få lavet extensions, så gør dig selv den tjeneste at vælge en udbyder, der kan deres arbejde og som tilbyder extensions i god kvalitet. Når du vælger at få lavet extensions kommer du i første omgang til en samtale. Her vil I tale om, hvilken farve du ønsker at få i dit eget hår, samt hvilken længde det skal være og om det skal være krøller, bølger eller helt glat hår.

Vær opmærksom på pleje og allergisikre produkter

Med extensions i håret er det en god ide at søge vejledning om, hvordan dine extensions skal plejes, så de holder sig pæne i længst mulig tid. Søg vejledning i salonen, hvor du får lavet dit hår, da de har den helt konkrete viden i forhold til den rigtig pleje for dit hår. Ligeledes bør du finde en udbyder, som er bruger dermatologisk testede produkter til dit hår, så du undgår kløe og eksem. Som udgangspunkt bør dine nye extensions være uden silikoner og sulfater.