Mode

Mand – Få hjælp til den gode stil

Det behøver faktisk ikke at være så svært at finde frem til god stil og at føle sig tilpas i det. Alt hvad det handler om, er at følge nogle få gode råd og at du hele tiden har dig selv med i de valg, som du træffer. God stil er for mange mænd en gåde og der er på det nærmeste mænd, som føler en frygt omkring det at være god nok og at se godt nok ud. Ja vi taler ikke så meget om det, men måske er det netop et af de største problemer i forhold til mænd og deres stil. Kære mand, der er intet i vejen for at gå op i dit udseende og din stil.

Se også denne stilguide til mænd.

Find den rette guide og hjælp

Det er altid en god ide at få hjælp, hvis du føler at du ikke helt forstår begreberne og ideerne bag god stil. For hvad er det egentlig, som gør at vi har god stil? Meningerne er mange og hvis du tager et udsnit af den brede befolknings opfattelse af hvad god stil er, så vil løsningerne også være mange. Sandt at sige, så er god stil, den stil som du føler dig skarpest i. Dermed ikke sagt, at det ikke kan være smart at finde en god guide og de gode ideer. Det kan blandt andet gøres ved at læse blade, google og så videre.

Stop op, og tænk over, hvor du finder god stil

Vigtigt er det, at du spørger dig selv, hvornår synes jeg at noget er god stil – og kan jeg se mig selv iført det samme? God stil er ikke ensbetydende med slips og skjorter, eller med hængerøvsbukser og store print på T-shirten. God stil er der, hvor du kan se dig selv og hvor du føler dig mest tilpas. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at du ikke skal flytte grænser og prøve noget nyt. Det handler jo i og for sig bare om at turde. Derfor kan en god øvelse være at stoppe op og studse lidt, når du oplever nogen med god stil.

Det er okay at kopiere

Vi gør det alle sammen! Kopierer dem, som vi hver især synes har god stil, og som vi måske i det skjulte ser op til. Og ærlig talt, det er der jo intet i vejen for at gøre. Tvært imod, så er der hos folk med styr på stilen en masse god inspiration at hente og det kan i sig selv være nok til at få vendt skuden. Måske har du en god ven med fed stil. I det tilfælde, så spørg ham om han vil hjælpe dig. Det er aldrig forkert at spørge om hjælp. Ligesom det heller aldrig er forkert at starte på en frisk og at gøre noget ved tingene. Det handler vel i virkeligheden om at huske på, at en selvsikker mand er en sexet mand. Tøj er bare et middel hen imod ham den selvsikre type.