Diverse nyheder

Mangler dit kostume prikken over I’et?

… eller vil du bare gerne prøve noget nyt? Uanset formål, eller om der overhovedet er et formål, kan vi alle godt lide at pynte på os selv, og prøve noget nyt. Det kan være at farvede kontaktlinser derfor er noget du burde undersøge. Det kan også være at du ofte bliver fortalt af venner, at du ser verdenen gennem et lyserødt filter, og hvorfor så ikke drille dem lidt, og møde op til næste aftale med lyserøde kontaktlinser?

Vind prisen for bedste kostume med farvede linser

Fuldend dit kostume med farvede kontaktlinser! Uanset din udklædning, kan du finde nogle der kan give dit kostume et ekstra kick. Du kan derfor overraske alle ved festen med et par fede éndagslinser, hvor du ikke behøver at bekymre dig om linsernes tilstand dagen efter; det kan være meget rart for mange der blot vil forsøge dem, eller hvis du ikke har erfaring med kontaktlinser og derfor helst ikke vil bruge for mange penge på nogle der muligvis kan gå i stykker.

Du kan finde kontaktlinser i alle farver, mønstre, eller med anderledes pupiller. Dine nye kontaktlinser giver en dramatisk og ofte uhyggelig effekt, og vil derfor være perfekte til en Halloweenfest eller uhyggelig udklædning.

øjne

Farvede kontaktlinser er også utrolig populære inden for cosplay-samfundet, hvor folk klæder sig ud som populære karakterer fra fiktion, hvor utraditionelle pupiller ofte kan optræde.

De kan også være med til at give et mere dukke-lignende look med deres intense farver eller utraditionelle pupiller, og derfor er formidable hvis du gerne vil skabe en dramatisk effekt, når folk kigger dig i øjnene.

Fungerer også til hverdagen

Farvede kontaktlinser behøver ikke kun at høre til udklædningsfester eller lignende, tværtimod.

Du kan også få mere utraditionelle kontaktlinser der ser mere naturlige ud. Hvis du en dag har lyst til at have brune øjne i stedet for blå, eller omvendt, kan du nemt finde farvede kontaktlinser der hjælper dig med at opnå dit look uden at se for voldsomt ud.

Du kan også eksperimentere med helt sorte eller hvide kontaktlinser, hvis du vil have lidt ekstra opmærksomhed en aften i byen; der er også mulighed for at bruge kontaktlinser med større pupiller. Det er kun fantasien der sætter grænser, og du kan finde éndagslinser i god kvalitet, hvis du ikke er sikker på om det er noget for dig. Det skader aldrig at prøve, og det kan være du kan lide det!