Diverse nyheder

Medicinsk cannabis og CDB

Der er mange gode grunde til at kende til medicinsk cannabis, som også kaldes CDB-produkter. Meget kan nemlig tyde på, at mange kommer til at stifte langt mere bekendtskab med disse ting i fremtiden, hvorfor det selvfølgelig også er fint at have en grundlæggende viden.

Selvom mange har den opfattelse, så er det faktisk langt fra et nyt fænomen at bruge cannabis i forbindelse med medicinsk behandling. Det har man gjort i rigtig mange år, men først i de senere er det blevet mere alment acceptabelt. Det skyldes selvfølgelig også, at der er kommet langt højere kvalitet i de produkter, som udbydes. Cannabis Danmark giver dig en masse information og brugbar viden om netop dette område.

To ord for næsten det samme

Egentlig er der bare tale om to forskellige udtryk, når man hører medicinsk cannabis og CDB-produkter. Medicinsk cannabis er bare en lidt mere overordnet betegnelse for det at bruge cannabis som lindrende medicin. CDB-produkter er typisk dem, hvor der er mere CDB i indholdet af produktet, men som udgangspunkt er det ikke noget, man skal bekymre sig så meget om.

Derimod skal man fokusere på styrken og måden, det tages og bruges på. Det vil altså sige, man skal undersøge, om det enkelte produkt egentlig kan have en effekt i den pågældende situation, man står i.

Lider du af smerter?

CDB-produkter bruges mod smerter. Det vil altså sige, at en person har nogle smerter, som er så uudholdelige, at det ikke kan gå sådan længere. Lægen kan ikke finde den rette løsning, og så prøver man cannabisolie. Formen for smerte er ret afgørende for, hvilket produkt man køber og bruger.

Er man kræftpatient, som har store og ulidelige smerter ved kemoterapi, så skal olien nok være kraftigere, end hvis man langsomt vil forsøge at komme af med eksempelvis vedvarende hovedpine. Det er dog ikke noget, man kan sætte to streger under, for igen afhænger det altså af den enkelte.

Har du problemer med at falde til ro?

Det er ikke kun ved deciderede smerter, hvor cannabis kan gøre en forskel. Det kan nemlig også tænkes, at man har rigtig svært ved at falde i søvn om aftenen, fordi man enten har meget at se til, eller fordi man bare ligger og tænker. Her kan cannabisolien sommetider gå ind og lære kroppen at slappe af, uanset om man er stresset, har tendens til depression eller andre ting.

Vær opmærksom på, at olien ikke bare kan stå alene. Man skal fortsat gøre de ting, som kan afhjælpe de problemstillinger, man har, hvad enten det er stress eller depression.