Diverse nyheder

Personliggør hundeselen til din bedste ven

Hunden er for mange menneskets bedste ven. Det er et dyr, som giver én ubetinget kærlighed. Selv på de mest triste og trælse dage kan den logrende hale og de store øjne få en i godt humør igen. På grund af det tætte bånd som mange knytter til deres hund, bliver det også et kæledyr, som får stor betydning og som man i høj grad gerne vil forkæle og gøre noget særligt for.
Nu er det muligt at personliggøre hundeselen eller halsbåndet til din bedste ven, så ingen er i tvivl om navnet og personligheden på dit skønne kæledyr. Med Julius K9 originale labels kan du kreere en label til din hund, som er helt unik.

Med en label på hundeselen er ingen i tvivl

Som ejer vil man som regel altid kunne kende sit kæledyr. Udover selve udseendet er der tit også nogle personlighedstræk, som gør, at man ikke er tvivl, selvom ens kæledyr står ved siden af en anden hund af samme race. Men for folk udefra kan det af og til være svært at se forskel. Med Julius K9 originale labels på din bedste vens hundesele er der ikke nogen, som vil være i tvivl. Med en sådan label vil din hund med det samme skille sig ud fra mængden.

Smarte labels der kan lyse i mørket

Det er ikke kun for genkendelsens skyld at det er smart med Julius K9 originale labels til din hunds sele eller halsbånd. Der er også andre praktiske fordele ved en sådan label. Julius K9 originale labels kommer i tre varianter. Den kan fås som hvid, reflekterende eller selvlysende. Især de to sidste varianter har praktiske fordele. Med en reflekterende label vil din hunds sele lyse op i mørket, når labelen rammes af lyset fra biler og gadelygter. Dette er især praktisk, hvis man bor lidt uden for byen og går aftentur langs mørke landeveje. Så er ingen bilist i tvivl, når du og din hund kommer gående. Den selvlysende variant har yderligere den fordel, at den kan lyse op, uden at den rammes af lys fra andre genstande. Med sådan en label kan du altid se hvor din hund er og så er det kun endnu nemmere at gå tur om aftenen – også uden snor.

Vælg selv størrelse, design og skrift

Med Julius K9 originale labels kan du selv vælge det udtryk, som passer til dig og din hund. Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige størrelser samt forskellige designs. Dertil kommer at du også selv kan vælge, hvad der skal stå på labelen.
Der er også mulighed for forskellige symboler og smileys. Måske skal det bare være hundens navn, som står på labelen. Eller måske skal der stå et statement, som kendetegner dig og din hunds personlighed. Mulighederne er mange og valget er dit. Julius K9 originale labels er også en god gaveidé til din bedste ven. Så kan din hund også få anledning til at få fejret sin årlige fødselsdag.