Diverse nyheder

Rabat på en tur på løbehjul

Har du længe ønsket at prøve de nye løbehjul, der pryder bybilledet overalt? Det kan du nu komme til – og så endda med en fin rabat. Vil du således gerne have rabat på din næste tur på løbehjul, er du kommet til det helt rette sted.

Du skal blot downloade en app og oprette en bruger

De fleste mennesker ved, hvor træls det er at skulle betale den fulde pris for noget, når der faktisk findes rabatkoder. Med Circ-rabatkode kan du få en fordelagtig rabat på din første tur på et Circ-løbehjul. På den måde kan du finde ud af, om det er noget for dig. Det eneste, det kræver af dig, er, at du skal downloade deres app, som både findes til Android og iPhone og derefter oprette dig som bruger. Endvidere skal du indtaste dine kreditkortoplysninger, og det er også nødvendigt, selvom du bruger en rabatkode.

Indtast din kuponkode, og få en fordelagtig rabat

Når du har installeret appen, oprettet din bruger og indtastet dine informationer, skal du klikke på brugerikonet, som du finder i øverste højre hjørne. Her kan du indtaste en kuponkode, som er ”viguz2”, og derefter kan du altså få en rigtig god rabat på din næste tur på et Circ-løbehjul. Der er naturligvis mange forskellige udbydere af løbehjul, som man kan leje. Circ hører dog til de bedre løbehjul, i og med at de er af høj kvalitet.

Løbehjul med større hjul og bedre affjedring

Noget andet særligt ved løbehjul fra Circ er, at de har større hjul sammenlignet med mange andre løbehjul samt en bedre affjedring. Endvidere vil du opleve, at de har rigtig gode bremser, ligesom der på løbehjulet er en smart holder til din smartphone. På den måde kan du nemt finde vej, mens du kører på løbehjulet, da du sagtens kan have din smartphone foran dig. Det skal desuden nævnes, at Circ lige nu kun findes i København, men det er snart muligt at leje løbehjul fra Circ i både Aalborg, Odense og Aarhus. Derfor kan du sagtens downloade deres app og bruge koden.

Find et løbehjul i nærheden af dig

Der er ingen tvivl om, at løbehjul bliver mere og mere populære blandt danskerne. Det skyldes, at det er en rigtig nem måde at komme rundt på sammenlignet med både en bil og en cykel. Endvidere findes de mange steder rundt omkring i de større danske byer, hvorfor det altid er muligt for dig at finde et løbehjul i nærheden af dig. Kunne du godt tænke dig at prøve, hvordan det er at løbe rundt på et af disse løbehjul, men er du ikke villig til at betale fuld pris for det, har du nu chancen med en rabatkode. På den måde sparer du penge på din kommende tur.