Mode

Sådan får du bedre stil

Det er en skrøne, at kvinder partout elsker at shoppe tøj, makeup, tasker, sko og så videre. Der er faktisk en del kvinder, der ikke bryder sig synderligt om at bruge tid og kræfter på at finde det helt rigtige outfit til sport, sociale begivenheder og arbejdet. Men hvad gør man så, når man gerne vil have en bedre stil og samtidig ikke orker, for eksempel på grund af hverdagens travlhed, at gå i dybden med shopperiet? Det ser vi lidt nærmere på her.

Lad dig inspirere af omgivelserne til bedre stil

Der kan være mange grunde til, at man som kvinde ikke orker at bruge sin kostbare tid på at finde den helt rigtige stil. Det kan være, at man ikke bryder sig om at gå rundt i et storcenter, hvor der er mange mennesker. Det kan også bare være, at ens interesse for tøj og mode ligger på et minimum. Det kan også være, at man bare slet ikke interesserer sig for tøj og mode. Hvis man samtidig har et brændende ønske om at få en bedre stil, ser vi her lidt nærmere på nogle gode råd, der inspirerer hertil.

Vi anbefaler, at man kombinerer sin shopping med at:

  1. Tage til en smuk og arkitektonisk inspirerende by, der giver krop og sind en god helhedsoplevelse i forbindelse med shoppingen.
  2. Kombinere shoppingen med en venindetur, hvor I går på cafe eller restaurant enten før eller efter shoppingen.
  3. Lege turist i byen, så I også får intellektet stimuleret og horisonten udvidet og dermed føler jer beriget efter endt shoppedag.
  4. Gøre shoppingen til en leg og prøve forskellige stilarter af i prøverummet, som I ellers umiddelbart ikke ville kunne se jer selv i. Det kan måske give nye perspektiver på mulighederne for en ny og spændende tøjstil.

Shop dametøj i Roskilde

Når vi taler om at tage til en inspirerende og smuk arkitektonisk by, kan vi her anbefale, at shoppeturen går til Roskilde. I Roskilde er der en rigtig hyggelig gågade, hvor der ligger et væld af modetøjsbutikker og specialforretninger. Her kan I shoppe dejligt dametøj Roskilde, der ligger indenfor og måske også udenfor jeres umiddelbare smag. I kan også tage til Ro´s Torv, der ligeledes rummer et væld af tøj og skobutikker. I finder masser af lækkert og unikt dametøj i Roskilde.

Stil sulten med flot udsigt til Roskilde Fjord

Er I et venindepar, der er taget afsted, kan I med fordel kombinere shoppeturen med et dejligt måltid mad med udsigt til Roskilde Fjord. Her ligger der for eksempel Pipers Hus i byparken, der har en skøn beliggenhed med fjordudsigt. Herfra kan I nyde lækker dansk mad og samtidig følge med i de rekonstruerede vikingeskibe, der sejler for sejl i fjorden. Der ligger også restauranter på Havnen i Roskilde, der ligeledes tilbyder lækker mad med fjordkig.

Vær turist for en dag

Som UNESCO verdensarv ligger Roskilde Domkirke smukt i Roskilde bymidte og toner flot frem med sine imponerende tårnspir. I kan besøge kirken, og blandt andet se Dronning Margrethe den førstes gravmæle. Gad vide hvad hun i sin tid opfattede som god stil?