Diverse nyheder

Sådan får du en billigere ferie i Grækenland

Sommerferietiden nærmer sig og snart er det eneste alle kan tale om hvor de planlægger at skulle hen. Kunne du også godt tænke dig at komme på sommerferie i år, men er budgettet en smule stramt. Det betyder ikke at du helt må give afkald på ferien i denne omgang, for heldigvis findes der gode råd til flere forskellige måder at gøre en ferie lidt billigere på. Så mon ikke det hele stadig kan opnås uden et kviklån i baglommen. Første råd er ikke at rejse for langt væk. I mange tilfælde er det billigst at blive indenfor Europa og steder som for eksempel Grækenland har masser at byde på. Derudover er Grækenland også et forholdsvis billigt land at være på ferie i.

Tiden kan spare penge for dig

Den mest indlysende måde at gøre en ferie billigere på er ved at gøre den kortere. Det er sandt at ofte vil flybilletterne være det samme om du er væk tre eller seks nætter, men det rykker pludselig meget ved budgettet når du kun skal betale for halvt så mange overnatninger på dit hotel. Oven i det vil du også skulle tage mindre fri fra dit arbejde, det vil sige at du ikke vil miste nær så mange penge på de dage hvor du har fri og at der er flere dage du kan arbejde i så der også er råd til andre sjove ting henover sommeren. En forlænget weekend til Grækenland vil sagtens kunne give mange solstråle timer og komme til at føles som en rigtig solferie, selvom den er kort.

En anden god ide er at holde øje med hvornår der er højsæson, det kan være svært at tage hensyn til, hvis det absolut skal være i løbet af sommeren, man vil afsted. Men måske er det billigere at være der i hverdage kontra over en weekend. Der findes både flyselskaber og visse hoteller hvor det har en betydning for prisen hvilke dage man rejser eller overnatter.

Bo og rejs fleksibelt – afbudsrejser Grækenland

Du kan også prøve at undersøge nogle alternative overnatningsmuligheder. Prøv at sammenlign priserne for hotel, hostel, lejligheder og camping. Tjek også om det er muligt at lave mad selv der hvor du bor. Det kan også spare nogle penge, hvis man selv kan lave lidt morgenmad eller noget hurtig frokost, i stedet for at købe mad ude hele dagen. Selvom du måske altid har været vant til at bo på hotel når du er på ferie, så kan det sagtens blive en lige så god tur på en campingplads. Det kan være at du får mulighed for at se en hel anden side af Grækenland ved at bo på en campingplads i stedet for hotel.

Det er også en fordel at tjekke hvilke afbudsrejser Grækenland, der er tilgængelige. Sådanne rejser indbefatter nogle gange både hotel og flyrejse, mens andre kun er flybilletten og du så selv kan finde et billigt sted at bo. Har du mulighed for at være lidt fleksibelt med hensyn til hvornår du rejser, kan der være mange penge at spare på en afbudsrejse til Grækenland.