Diverse nyheder

Sådan får du rene havefliser

Det er nærmest utroligt, så smukke og rene havefliser kommer til at se ud, når de er blevet renset. Du bliver simpelthen overrasket over den store forskel, det gør, at de bliver renset og efterbehandlet.

Kan man selv rense fliserne?

Det kan man faktisk godt. Du kan sagtens selv spule dem rene med en højtryksspuler og efterfølgende give dem fliserens, som er et middel, der selvsagt renser fliserne effektivt.

Resultatet af denne rensning af fliser kan være ganske fint.

Denne form for afrensning er dog temmelig hårdhændet for fliserne. Højtryksrens og skrappe kemikalier kan være noget af en prøvelse for fliserne. Men det kan sagtens lade sig gøre at rense fliser på den måde.

Hyr en professionel til opgaven

Hvis du er usikker på, om du kan rense og behandle dine havefliser godt nok selv, så er der jo altid den mulighed, at du hyrer et professionelt firma til at klare den opgave. Hvis du gør det, så kan du være sikker på, at opgaven bliver løst på den bedste måde, som ikke lader fliserne lide overlast.
De dygtige fagfolk fra Nanostone rykker gerne ud til opgaven og klarer den både effektivt og skånsomt. Det er nemlig ikke nødvendigt at overbelaste hverken fliserne eller miljøet.

Sådan foregår afrensning og algebehandling af fliserne

Selve rensningen er nødvendig, da fliserne skal være helt rene, inden algebehandlingen sættes i gang. Først bliver fliserne vasket grundigt uden spuling, der kan være en alt for hård belastning. Der bruges en større mængde af vand ved denne vask. Ved vasken fjernes både snavs, mos, alger og flisepest effektivt.

Der vil altid sidde rester af rødder eller sporer fra planterne efter vasken. Derfor påføres nu et algemiddel, der sørger for, at disse rester går til.

Dette algemiddel skal bare sidde i en uges tid, inden det skylles af igen. Så er algebehandlingen fuldført.

Husk også imprægnering af fliserne

Til sidst påføres fliserne den afsluttende imprægnering, som også er meget vigtig. Den vil nemlig give fliserne et beskyttende skjold, som er usynligt, men som sørger for, at snavs og vand afvises af fliserne. Det forlænger effekten af rensningen og behandlingen betydeligt.

Det kan virkelig godt betale sig at give fliserne hele pakken. Så holder de sig smukke i meget længere tid. Desuden er holdbarheden også væsentlig forbedret, således at du kan beholde fliserne i mage år fremover.

Det er god økonomi

Det er klart en økonomisk gevinst at sørge for at holde fliserne pæne og rene. Om du så gør det selv eller får et professionelt firma til at gøre det.

Det er selvfølgelig meget nemmere og klart meget billigere at sørge for at vedligeholde fliserne frem for at få dem skiftet ud og få anlagt en helt ny sti, indkørsel eller terrasse. Det siger sig selv.

Skal du gøre det så godt som muligt i forhold til dine havefliser, så lav en god aftale med din lokale fliserenser. Så ved du, at det bliver gjort på den bedst mulige måde og med det smukkeste resultat.