Diverse nyheder

Sådan finder du en flot lejlighed i Ebeltoft

Bor du på Djursland eller i Østjylland, og søger en lækker lejlighed i Ebeltoft eller Grenaa? Det er meget forståeligt, Djursland er nemlig et virkeligt dejligt sted at bo, og derved er det også et meget attraktivt område for mange boligsøgende.

Derfor skal du flytte til Ebeltoft

Ebeltoft ligger smukt på Djursland i Østjylland, og har lidt over 7.000 indbyggere. Byen er omkranset af smuk nature, og er placeret på vestsiden af halvøen Hasnæs, med en hyggelig havn. Som indbygger i Ebeltoft bliver du delt af et hyggeligt fællesskab, og hvis du har familie i Østjylland, bor de ikke langt væk.

Der er masser af indkøbsmuligheder og butikker i byen. På den måde får man smuk natur, kombineret med en by når man finder en lejlighed i Ebeltoft. Der er også masser at opleve I Ebeltoft for både børn og voksne. I Ebeltoft kan man blandet andet besøge Ree Park Safari, Fregatten Jylland som er verdens længste træskib, og Glasmuseet Ebeltoft. Derudover er der masser af foreningsliv og sport at dyrke i denne lille østjyske perle af en by.

Find en lejebolig i Grenaa til en god pris

Hvis du ikke ønsker at bor i en storby, men stadig gerne ville kunne gå på café og indkøb er Grenaa det perfekte valg. Her bor små 15.000 mennesker, og her får du mange kvadratmeter for pengene. Århus ligger under en time væk, og Grenaa banen kører hele vejen. Grenaa har en hyggelig havn, og her finder du også færgeruter til Anholt og Sverige. Der er masser af smuk natur og man kan tage en sejltur på Grenaa Å.

Der sker en masse i og omkring Grenaa, og her kan du se spændende udstillinger, høre koncerter opleve masser af idrætsarrangementer plus meget mere. Som ny borger i en lejebolig Grenaa, bliver du taget rigtig godt imod. Byen holder således velkomstarrangementer flere gange om måneden, hvor kommende borgere blandt andet bliver budt på mad på Ørsted Kro og møde borgmesteren.

Fordelene ved at bo på Djursland

Der er masser af gode grunde til at flytte til Djursland. Her kommer du nemlig helt tæt på naturen, og kan nyde masser af skov strand og å. Priserne på lejeboliger og lejligheder er rigtig fornuftige i både Ebeltoft og Grenaa.

Selvom Grenaa ikke er en landsby, er der en meget dejlig atmosfære i byen, og folk kommer virkelig hinanden ved, og man snakker med sine naboer. Der er også et rigt foreningsliv på Djursland, og trænger man til en lille ferie, går der færge fra Ebeltoft til Anholt og Sverige. Det er mange børnefamilier der flytter til Djursland, da børnene kan boltre sig I naturen, og der er et stort udvalg af skoler og pasningsmuligheder. Som ny borger på Djursland bliver du budt velkommen med en velkomstpakke fra kommunen, der indeholder fribilletter til de lokale museer og dyreparker, plus information om kommunen. Så man må sige, at der gode grunde til at flytte til det smukke Djursland.