Mode

Sådan finder du et ur til din smag

At købe et nyt ur er ikke noget man gør hver dag. Faktisk er der flere som lever et helt menneskeliv uden at udskifte sit ur mere end 2-3 gange. Man kan derfor sige, at et armbåndsur i høj grad er et smykke som identificerer os som personer, og noget som vores personlighed afspejles i.

Det er derfor en svær beslutningsproces man gennemgår, når man er på udkig efter et nyt armbåndsur, og det handler i den grad om at følge sin mavefornemmelse. Nedenfor finder du nogle gode tips til hvad du skal være på udkig efter. Og så kan du finde mange smarte modeller hos Designer Ure.

Klassisk eller moderne

I gamle dage fandtes der kun en type armbåndsur, og det var mekanisk. Herefter kom de batteridrevne armbåndsure på markedet, og nu ser vi for alvor at markedet indenfor smartwatches tage fart. Valget består derfor imellem det klassiske og stilfulde, og det moderne og tekniske.

Dermed ikke sagt at de moderne smartwatches ikke er stilfulde, det er de bestemt. Men der er noget helt specielt ved at eje et mekanisk ur. Uret viser først og fremmest kun hvad klokken er, hvilket i bund og grund er et urs essentielle formål. Men inde bag viserne kan man se hvordan mekanikken får uret til at dreje rundt. Det vidner om det fantastiske stykke håndværk der ligger bag at designe et armbåndsur, og noget som gør denne type ure utrolig stilfulde og yndefulde at se på.

Fordelen ved de nye smartwatches, det er selvfølgelig at de er meget mere end blot et ur. Man kan vel nærmest betragte dem som en slags minicomputer, som du kan have rundt om håndledet. Fra et smartwatch kan du installerer apps, ligesom på din smartphone, og på den måde høre musik, ringe til dine venner og familie osv. Denne type ure er selvfølgelig utrolig praktiske i hverdagen, og er med til at manifestere den teknologiske udvikling indenfor ure.

En rem til hver sin smag

Materialet, formen og farven på ens urrem kan på ingen måder undervurderes. Det er meget forskelligt hvad folk foretrækker, men et sikkert valg vil som udgangspunkt altid være en sort læderrem. Den sorte farve er diskret og fremhæver i højere grad selve uret.

Men som sagt er det meget forskelligt, og den sorte læderrem er f.eks. ikke så praktisk hvis du har et dykkerur. Læder reagerer ikke særlig godt på vand, og derfor ville det også være ganske upraktisk at bære denne type rem, hvis man ved at uret på et eller andet tidspunkt vil komme i kontakt med vand. En anden faktor til dette, er at læderet også vil komme til at se mere og mere slidt ud, hvis det bliver udsat for vand gentagne gange.

Hvis man tilhører en lidt yngre målgruppe i 16-20-årsalderen, så kan en læderrem også virke lidt for nobelt. Til denne type målgruppe fungerer en rem af stof eller gummi i givet fald bedre, men det selvfølgelig en smags sag.

Hvis du er på, udgik efter et nyt ur, så kan du hos DesignerUre finde et bredt udvalg af ure og remme, som helt sikkert vil falde i din smag.