Diverse nyheder

Sådan vælger du det helt rigtige høreapparat

Når det kommer til at behandle enhver form for hørehæmning, så er høreapparatet stadigvæk et fantastisk værktøj til netop dette formål.

Til gengæld er det også blevet til en teknologi, som der findes tusindvis, hvis ikke millioner, af på markedet. Og de er sjældent billige, så derfor handler det om at vælge et apparat, som kan virke for dig og det liv, som du lever.

For at kunne tage det rigtige valg, så er der dog nogle ting, som du kan holde i mente – du kan læse om dem nedenfor!

Du skal vælge høreapparat efter din livsstil

Noget af det allervigtigste, som du bør gøre, det er at overveje, hvilken livsstil, som høreapparatet skal indgå i. For der findes nemlig et væld af modeller, der er tilpasset forskellige situationer, og som derfor vil passe bedst til bestemt menneskers liv.

Hvis du for eksempel har gang i arbejdslivet og gerne vil ud at arbejde, så er det nok vigtigst at vælge et høreapparat, der kan tåle mosten, og som ikke fylder så forfærdeligt meget.

Er du derimod af arbejdsmarkedet, og måske sidder du gerne derhjemme med familien meget af tiden, ja så er det måske ikke størrelsen, som du skal tænke på. Her kan det være bedre at have funktioner, som eksempelvis lader dig se film bedre end før.

Uanset hvad, så spiller din livsstil en vigtig rolle her.

Streaming er det nye sort

Vi ved alle sammen, at streaming er blevet utroligt populært – både på TV og telefon, både af musik og film.

Og med eksempelvis Signia høreapparater, så kan du få funktionalitet, som gør dette lettere end nogensinde før. Der er mulighed for at streame den lyd, som kommer fra TV’et direkte til høreapparatet så let som ingenting.

Netop denne funktion kan være rar for dig, som er meget sammen med familien indenfor husets fire vægge. Så behøver de ikke skrue op, for at du kan høre, hvad det er, der sker.

Disse funktioner dræner dog også batteriet hurtigere, så det er værd at tænke over, når det kommer til den batterilevetid, som du kigger efter!

Slip for støjen med et Signia høreapparat

I dag kommer nærmest ethvert høreapparat fra anerkendte producenter, for eksempel et Signia høreapparat, med en smule støjdæmpning – mængden varierer dog.

Og det er faktisk værd at tænke over. Nogle hørehæmmede kan nemlig få rigtigt svært ved at skelne forskellige lyde fra baggrundsstøjen, og her kan det være en enormt stor fordel at have ret meget støjreducering.

På den anden side er det ikke alle, som oplever dette problem, måske fordi deres hæmmelse ikke er så slem. Derudover er der også forskellige grader af denne funktion – nogle mennesker bor i et område med megen vind og kan derfor nyde godt af et høreapparat, som specifikt kan blokere vindens susen i ørene.

Uanset hvad, så er der rig mulighed for at finde det helt rigtige høreapparat, så du kan begynde at høre klarere end nogensinde før.