Diverse nyheder

Sex med fremmede i det fri bliver mere og mere populært – især i den varme sommer vi har haft

I mange år har der været et vidst tabu forbundet med at have sex i det fri. Ligeledes har der været tabuer omkring dét at finde sexpartnere, der udelukkende har samme interesser som en, uden at der nødvendigvis skal være følelser indblandet. Sex er dog ikke længere et tabuemne, der er pakket ned bagest i skabet og som dårligt nok diskuteres mellem parterne i et forhold. De værdier, der kom med den seksuelle revolution i den periode, vi nu omtaler som ’hippietiden’, ses oftere og er nærmest blevet en subkultur i sig selv. Sex i det fri handler meget om at give slip på den kontrol, der normalt gennemsyrer ens hverdag. Det er i stigende grad par, der finder et hyggeligt sted i det fri, men dogging er også blevet en populær trend.

Dogging kan være både spændende – og farligt

Dogging er et nyt ord, der er ved at snige sig ind på lystavlen i Danmark. I mere end 20 år har ordet og dets betydning været kendt i primært de homoseksuelle miljøer, men nu bredes det til landets sex- og swingerklubber og til den heteroseksuelle livsstil. Man kan beskrive dogging meget nemt – det handler om at mødes med en fremmed og have sex, men ikke i hjemlige omgivelser. Oftest foregår dogging på rastepladser, strande eller skovområder, hvor man kan mødes som fremmede, gøre hvad man er kommet for, og gå igen uden at andre følelser end lyst er indblandet. Det er utrolig nemt at finde sig en dogging partner, man kan mødes med for at have sex i det fri. Især mange par bruger internettets mange hjemmesider om dogging eller udendørs sommer sex, til at få afprøvet deres fantasier og udleve deres drømme. Det kan dog også være farligt at mødes til dogging, da man aldrig kan vide sig helt sikker på, hvem der dukker op til ens intime stævnemøde. Mange par bruger dogging som seksuel adspredelse, hvor kvinden kan få udlevet drømmen om et gangbang mens manden holder kontrol og ser til, at alt går rigtig for sig.

Der er ganske få regler når det handler om sex i det fri

I Danmark er man meget åbne omkring seksualitet og intime affærer. Derfor er der kun ganske få lovgivninger på området for sex i det fri, som man skal være opmærksom på, inden man planlægger et frækt møde. Det er forbudt at krænke andre med sine seksuelle udskejelser, derfor må man ikke have sex på offentlige veje og stier eller i private skove. Dog må man gerne have sex i det fri i en offentlig skov, så længe man har tjekket, at ingen kan se eller høre ens udfoldelser med sin partner. Det samme gælder for rastepladser, hvor man naturligvis ikke skal have sex i det fri eller i bilen, hvis parkeringspladsen er fyldt til randen af biler – planlæg derfor dit frække møde om aftenen, hvor vejene er øde.

Kilde: https://www.sexidetfri.dk/