Europa

Sexlegetøj hitter i Danmark (mere end i resten af EU)

Danmark har altid været et seksuelt frigjort land sammenlignet med mange andre lande i EU. Vi var de første til at sætte pornoen fri, og vi har generelt et meget afslappet forhold til både prævention og aborter. Det er derfor måske heller ikke så underligt, at vi danskere er ret glade for sexlegetøj. Faktisk er Danmark det land i EU, hvor indbyggerne køber mest sexlegetøj.

Tip: Du kan læse mere om voksent legetøj hos Eroti.

Hvad er sexlegetøj?

Lad os først og fremmest lige se på, hvad sexlegetøj egentlig er for noget. Det er et begreb, der dækker over mange forskellige ting, der alle har det til fælles, at de bruges til at sætte fut i sexlivet.

I dag har de fleste kvinder nok en mere eller mindre kompliceret vibrator liggende i sengeskuffen. Især singlekvinder kan få stor glæde ud af en vibrator, da det er en nem måde at opnå orgasme på i sit eget selskab. Der er dog også mange par, der finder stor nydelse i at invitere en vibrator med i dobbeltsengen. Udover vibratorer er ting som håndjern, pisk og øjenbind også populære blandt mange par. Disse ting er simple at anvende, men de kan sagtens tilføje lidt ekstra krydderi til sexlivet.

Derudover findes der også sexlegetøj, som måske nok er lidt mere for viderekomne. Her snakker vi ting som strap-on dildoer og ’butt plugs’ og diverse S/M udstyr. Hvis I er rigtig friske – og har god plads – kan man også købe større udstyr som f.eks. sexgynger.

Vi køber mere sexlegetøj under Corona-krisen

Siden Coronavirussen gjorde sit indtog i EU, har vi pludselig været tvunget til at tilbringe meget mere tid derhjemme. Det har fået rigtig mange danskere til at kaste sig over surdej, strikning og puslespil. Der er dog også mange par, og singler, der i stedet har kastet sig ud i at eksperimentere med sexlegetøj. Online forhandlere af sexlegetøj har faktisk oplevet en decideret eksplosiv stigning i salget siden nedlukningen startede.

Det kommer næppe bag på nogen, at mange singler (nok især kvinder) har investeret i noget nyt legetøj til skuffen i sengebordet. Corona har sat en grundig stopper for alt hvad der hedder dating, og det kan derfor være nødvendigt at klare opgaven selv. Når man bor alene i en lille lejlighed, som man stort set ikke forlader, er der, ærligt talt, heller ikke meget bedre at lave. Det er også fuldt forståeligt, at par, der pludselig går op og ned ad hinanden hele dagen, får lyst til at få det bedste ud af situationen. Det er endda nogen, der spår, at vi vil se et Coronarelateret babyboom til næste år, men det må tiden vist vise.

Sådan kommer du i gang med at bruge sexlegetøj

Har du også fået lyst til at kaste dig ud i sexlegetøjets forunderlige univers, så kan du starte med at gå på nettet. Der findes mange forskellige forhandlere af sexlegetøj og anmeldelser af de forskellige ting. Hvis I er et par, kan det sagtens fungere som forspil at klikke noget spændende legetøj hjem. Så kan I gå sammen og vente i spænding på, at det endelig ankommer, så I kan få lov til at afprøve det sammen.

God fornøjelse!

Write A Comment