Diverse nyheder

Skab et uforglemmeligt bryllup – husk musikken

Et bryllup skal være en dag, som man kan se tilbage på med gode minder og hvor man selv synes, at man gjorde hvad man kunne for at skabe netop den fest, som var det rigtige for en på det tidspunkt. I den proces er musik en super vigtig ting at huske på. Det er nemlig med musik, at vi ofte kobler gode minder, hygge og fest sammen. Det er derfor en super god ide, at i overvejer om ikke i skal have musik repræsenteret ved jeres bryllup og i hvilken form. Her kan i læse et forslag til en passende mængde musik.

Den kirkelige handling

Mange bruger kirkens organist som eneste musikalske indslag i kirken. Ikke desto mindre, kan i skabe en helt særlig stemning og magi ved at tilføje musik til den kirkelige del af jeres bryllup. Det kan for eksempel være ved at få en dygtig sanger til at synge jeres yndlingskærlighedssang, at hyre en trompetist eller en violinist. Det giver noget helt særligt personligt, når der er tænkt over det ekstra i kirken.

Reception og musik

Mange holder en stor reception efter vielsen i kirken. Her kan det være utrolig hyggeligt med noget klassisk musik. For eksempel klaverspil. Det giver en helt særlig stemning med musik i lokalet.

Musik under maden

Under maden må musikken gerne være behagelig og hyggelig. Mange vælger at hyre et jazzband, som står for underholdningen umiddelbart under maden og lige efter. Bandet som spiller, kan passende blive en times tid efter brudevalsen. På den måde kan bandet spille valsen og gøre den til noget helt særligt. Bagefter kan de fortsætte en times tid, imens en DJ rykker ind og gør klar til nattens helt store brag af en fest på dansegulvet.

Lej en DJ til bryllup

Efter brudevalsen skal festen i gang. Her er det super fedt at hyre en DJ til bryllup, som kan spille alle jeres yndlings sange. Det kan virkelig sætte gang i en fest, når der bliver spillet både nogle moderne numre, men også nogle af de gamle klassikere, som kan få folk på dansegulvet. Det er en rigtig god ide at booke jeres DJ til sent. Et bryllup uden musik efter klokken to, vil hurtigt give både jer og jeres gæster en lidt flad fornemmelse. I stedet er det sjovt, når jeres DJ bliver ved med at spille op til fest og når alle lader sig rive med.

Jeres bryllup skal være en fest

Ingen tvivl om at jeres bryllup skal indrettes efter jeres ønsker. Netop derfor er det også så super vigtigt, at i husker den gode musik. Det er virkelig med musik, at gode minder skabes. I virkeligheden kan man jo kombinere musik til ens bryllup nøjagtig som det passer en. Således kan et rockband eller en flødetenor bag et keyboard være en lige så god ting, som jazzorkesteret eller violinisten i kirken. Til gengæld vil den gode DJ med garanti være prikken over i´et ved et hvert bryllup.