Diverse nyheder

Søg fritidsjob online

Er du fyldt 13 år og kunne du godt tænke dig et fritidsjob, så du kan få lidt ekstra penge i hverdagen? Der er mange gode måder, hvorpå man i dag kan få fat i et fritidsjob og en af de bedste muligheder er at lede online.

De fleste butikker og supermarkeder ligger annoncer op online, når de står og mangler nogen. Her beskriver de præcis hvad det er de står og mangler, hvilke krav de har til dig når du arbejder og ofte hvor meget løn du får. Ofte står der også anden information som for eksempel arbejdstider og hvor mange timer og ugen, de forventer at man arbejder.

Vær ikke bange for at tage kontakt til dem! Brug lidt ekstra tid på at finpudse din jobansøgning og skriv om, hvorfor lige netop du ville være perfekt til at kunne tage dette job. Det er helt okay at rose sig selv, men husk også på, at hvad end du skriver, det forventer din nye arbejdsgiver også, at du faktisk kan leve op til. Skriv gerne noget som for dig til at stå lidt udenfor mængden.

Ofte fungerer det sådan, at arbejdsgiveren læser alle de ansøgninger der kommer ind og så kalder nogle enkelte folk ind til en jobsamtale, som virker lovende. Man kan godt være lidt nervøs, når man skal til også en samtale men prøv at lade være med at bekymre dig for meget. Det er IKKE dig som person arbejdsgiveren sidder og vurderer, men om hvorvidt de føler du vil kunne gøre et godt arbejde for dem.

Søg uopfordret

Hvis du har søgt rundt på nettet i et stykke tid og ikke lige kan finde nogle annoncer, der giver mening for dig så prøv selv at sende nogle uopfordrede ansøgninger afsted. Det gør ikke noget at være direkte og uopfordrede ansøgninger er faktisk noget arbejdsgivere sætter stor pris på.

En sådan ansøgning viser ikke blot stor initiativ og at du tager sagen i egen hånd. Det giver samtidig arbejdsgiveren nogle udvalgte kandidater, de kan kigge på så snart en stiling åbner sig.

Så fat mod. Selvom du ikke hører tilbage fra en eventuel arbejdsplads lige med det samme, så gemmer arbejdsgiveren oftest de uopfordrede ansøgninger i længere tid nede i en skuffe eller en særlig mappe. Og så hiver de den frem senere, engang når de har behov for den.