Diverse nyheder

Sundhed kommer i mange former og størrelser, men hvad er den gyldne vej?

Vi kan alle sammen være helt enige om, at sundhed er vigtig. Både for at leve godt i dagligdagen, men så sandeligt også for at få et langt og rigt liv. Derfor gælder det om at være så sund, som man overhovedet kan være, uden at det tager overhånd og i stedet bliver usundt. Derfor melder spørgsmålet sig hurtigt på, hvad den gyldne vej i forhold til sundhed egentlig er?

Findes der ét råd som kan bruges i alle situationer og kontekster?

Generelt kan man sige, der ikke findes ét gyldent råd, som hjælper dig med at blive sund i din hverdag. Et helt centralt område der ofte bliver diskuteret er overvægt og fedme. Hvordan taber man sig hurtigt? På grund af det har utallige helse magasiner udgivet en lang række forskellige diæter og metoder til at tabe sig. Følger du LCHF, så taber du dig helt sikkert. Fjerne du alt sukkeret, taber du dig helt sikkert. Fjerner du alt fedtet eller lever efter den mystiske stenalderkost taber du dig sikkert også, og listen fortsætter derudaf.

Fælles for dem alle er, at der er én helt central ting, som går igen: Spiser du mindre end du forbrænder, taber du dig. Men er det overhovedet sundt at tabe sig? Svaret er tosidet. Videnskaben viser, at fedme og overvægt ikke er sundt for dig, hvorfor det er godt at tabe sig. Omvendt, hvis du gør det på en ekstrem måde, hvor du misser en lang række sunde næringsstoffer, kan det være decideret skadeligt for dig.

Hvad hvis du allerede har fået livsstilssygdomme?

Lever du ikke sundt, kan det i værste tilfælde føre til en lang række livsstilssygdomme, som også er forbundet med smerter og skavanker. Disse skavanker kan være muskelsmerter, hovedpine og generelt mange vidt forskellige hverdagssmerter. Er uheldet ude i forhold til smerter, kan cannabisolie være rigtig fin til at hjælpe mod smerterne. Derudover kan olierne være forbyggende, da den populære plante faktisk har mange rigtig fine sundhedsfordele.

På den måde får man noget helt unikt, som kommer til at hjælpe en, uanset hvilken situation man nu måtte stå i. Dog kan det ikke nævnes nok, at det allervigtigste du kan gøre er at leve et sundt liv med en varieret kost. Videnskaben har derudover flere gange konkluderet, at jo flere planter og grønt du spiser desto bedre for din krop. Både i forhold til din hverdag, men så sandeligt også med hensyn til din fremtid. Her er cannabis planten et helt naturligt tilvalg.